O2s

Hvordan til at rejse uden planlægning

Traveling uden indstilling sig op til fiasko

Det er sket for de bedste af os: en flyforsinkelse, hotel reserveret fast, ferie ødelagt på grund af vejret eller andre turister. Mange mennesker skuldertræk og kridt det op til livet ... uanset hvor godt planlagt en tur er, kan ting og vil gå galt.

Hvad ville der ske, så hvis man simpelthen ikke planlægge turen overhovedet? At erklære en destination, er at sætte et mål, men hvis du undlader at nå det, så har du undladt dit mål. At sige, at du skal tage dette plan betyder, at du kan gå glip af dit fly. Men hvad hvis du rejste med kun en vag idé om retning? Livet kan afsløre for dig en langt bedre tur end du har planlagt ...

 1. Har en masse penge. Godt liv rådgivning, men for rejser er det afgørende. Nogle gange er du nødt til at hoppe en bus eller et fly, grab en sidste minut tog eller taxa. Hoteller, restauranter, selv bestikkelse - alle disse ting tilføje op hurtigt, især hvis du er i et andet land. Penge er fedt på akslen på rejse.

 2. Vælg en retning, ikke en destination Du har hørt strandene i denne del af et land er nice -. Indstille din seværdigheder i den retning ... odds er, vil du komme der. Men hvis noget skulle komme op, er du ikke låst fast i "at få der eller bust". Sure, strandene er dejligt ... men nogle af de mest vidunderlige ting i livet sker langs veje og i små, fjerntliggende landsbyer.

 3. Gå med strømmen. Ramming dit hoved ind i en mur vil ikke gøre det rokke, ej heller vil råben på billet kontorelever om sene tog. Hvor er du nu? Hvad kan der gøres her? Hvilke ukendte vidundere venter på de steder, du aldrig skal hen? Mærk slæbebåd af intuition, og lad det guide dig.

  Hvordan til at rejse uden planlægning. Vælg en retning, ikke en destination.
  Hvordan til at rejse uden planlægning. Vælg en retning, ikke en destination.

 4. Være opmærksom. Ofte hvis du væk fra den slagne trail, de risk / reward forholdet stiger ... du vil se nogle fantastiske ting, men hvis du er en turist i et andet land, er langt fra sædvanlig kan gøre dig synes som let bytte. Vær agtpågivende, og klar til at køre.

 5. Rejse med virksomheden. Ingen foreslår du rejser alene, og hvis du overstrege at opleve verden, en anden person er afgørende for at holde vågen, sikkert og sundt. Følelser får råt under rejser ... kender den person, du rejser med godt på forhånd.

 6. Traveling uden indstilling sig op til fiasko. Rejse med virksomheden.
  Traveling uden indstilling sig op til fiasko. Rejse med virksomheden.

  Lyt til kollega rejsende og lokalbefolkningen. Ofte de bedste pletter ikke kan findes på hjemmesider eller rejseguider. Folk, der kender området, eller har brugt en del tid der, vil ofte pege dig i retning af afsides steder og fantastiske begivenheder, som resten af ​​de rejsende verden aldrig kunne forestille sig.

 7. Vide, hvornår at stoppe. Mens vi aldrig stoppe rejser i vores liv, vil en klog person vide, hvornår det er tid til hovedet hjem. Undertiden er det hurtigere end forventet, undertiden langt længere, men man skal ikke skubbe en tur længere end dets naturlige levetid.

Lykkelige rejser!