O2s

Hvordan til at rejse med dit kæledyr på den åbne landevej

Overordnede sikkerhed er din # 1 bekymring for din rejse

Overordnede sikkerhed er din # 1 bekymring for din rejse. Venligst planlægge. Spørg dig selv, jeg har nok overlevelse udstyr i tilfælde af en katastrofe? Tornado, jordskælv, oversvømmelse, orkan, Avalanche, anden ulykke, mens jeg er på vej?

Hvordan til at rejse med dit kæledyr på den åbne landevej. Altid kortlægge din rejse.
Hvordan til at rejse med dit kæledyr på den åbne landevej. Altid kortlægge din rejse.

 1. Altid kortlægge din rejse. Kig på selskabsdyr venlige områder for at overnatte.
 2. Når du kører, altid gøre dit kæledyr bære en sikkerhedssele. Der findes flere typer af PET sikkerhedssele-systemer. Sørg for at du vælger omhyggeligt, og brug dit kæledyr sikkerhedssele, hver gang som du ville din egen.

  Hvis du placerer dit kæledyr i en rejse kennel inde i bilen, skal du sørge kennelen er sikker. Hvad jeg har gjort er at fjerne metal skruer fra kennel og erstattet den med nylonsnor. Denne måde, hvis køretøjet bliver bag-ended, og jeg kan ikke åbne bagdøren til min rig, kan jeg kravle gennem bilen og bruge min lommekniv til at skære nylonsnor og sikkert fjerne mit kæledyr fra kennelen.

 3. ID dit kæledyr .... Mange gange som en politibetjent og EMT jeg har reageret på en ulykke scene, og fundet driveren enten døde eller bevidstløs. Det er frustrerende for mig og de ​​andre officerer til at finde nogen nødsituation kontaktoplysninger for PET passagerer. De skal transporteres til den nærliggende dyre agentur for kontrol pund.
  • Placer noget i din tegnebog, der hedder: EMERGENCY CONTACT INFO. Liste dit kontaktpersonens navn, adresse og telefonnummer, celle og hjem. Også listen på din mobiltelefon ICE (i nødstilfælde) navnet på en kontaktperson og telefonnummer.
  • Få dit kæledyr mikro-tilhugget. I området Portland, får denne over 3000 Lost, fundet og stjålet kæledyr hjem om året i gennemsnit. Når mikro-tilhugget, sørg du kalder mikrochip firmaets 1-800 nummer og registrere dit kæledyrs navn, nuværende adresse og telefon # for dig og en pårørende. Jeg har også lagt min hunds dyrlæge info på deres filen.
  • Placer nogle læsbare ID-tags på bagsiden af din hunds sele. Vi er nu ved hjælp af små bærbare USB-lagringsenheder som vores kæledyr id. Dette kan holde din hunds foto, kontaktoplysninger, en kopi af din hunds helbred rekord, rabies certifikat og meget mere. Placer den i en vandtæt beholder på kæledyrets sele. Mærke det PET id.
 4. Carry ekstra, mad, vand, pet rydde op poser og et kæledyr førstehjælp kit sammen med en snor. Carry ekstra mad, tøj, kontanter, sovepose, vand, nogle forrevne støvler, varmt tøj, regntøj, toiletpapir og en førstehjælpskasse i bilen for dig og alle rejser med dig i tilfælde af en katastrofe.
 5. Make up tabt Pet plakater før du rejser. I tilfælde af at værre sker, og mit kæledyr bliver væk fra mig uanset årsagen, jeg kan lide at være forberedt med mistet kæledyr plakater allerede på hånden. Så alt hvad jeg skal gøre, hvis det sker, er straks flyer området og begynde at kigge. Det skete for mig engang på stranden. Meget skræmmende ting.