O2s

Hvordan til at planlægge og designe en båd dock

Formålet med en båd dock er at fungere som en parkeringsplads for en båd

Formålet med en båd dock er at fungere som en parkeringsplads til en båd. Har du en båd? Nå, kan du oprette din egen båd dock nemt, hvis du har kendskab til tømrer. Du kan også rådføre sig med en person fra en dock design og planlægning service, der vil hjælpe dig med at gå gennem planlægningsprocessen med et team af arbejdstagere til din båd dock, der skal foretages.

Hvordan til at planlægge og designe en båd dock. Evaluering & ndash.
Hvordan til at planlægge og designe en båd dock. Evaluering & ndash.

Hey, selv uden en båd, bruge nogle mennesker deres båd lancering som en stor plads til at holde grillaftener eller partier, når det ikke er i brug for at sikre en båd. Så her er nogle af de skridt at tage i planlægning, design og skabe din båd dock med en båd dock service:

Vision - Bestem, hvad du vil have din båd dock eller båd glide at se ud. Ved at gøre dette, bør du også overveje dine anvendelser og behov for båd dock. Dette kan være som en marine dock, en sø dock, eller en leje dock. Forklar din vision til opførelsen team. Afhængigt af omfanget af din plan, kan "hold" består af dig alene, og du en erfaren tømrer eller et design firma. De vil normalt bede dig spørgsmål om din båd dock, så at komme op med det perfekte design passer til dine behov. For eksempel har Great Northern Docks planer for flere dock stilarter på sit websted ( www.greatnortherndocks.com ).

Generelt er der to typer af anløbsbroer, variabelt og fritstående.

Formålet med en båd dock er at fungere som en parkeringsplads for en båd. Waterfront kortlægning & ndash.
Formålet med en båd dock er at fungere som en parkeringsplads for en båd. Waterfront kortlægning & ndash.

  • Fritstående dokker understøttes over vandet og er ofte lavet af træ.
  • Flydedokke flyde på overfladen og er lavet af aluminium eller plast.
  • Nogle dokker er lavet af en kombination af materialer.
  • En flydedok er mere tilpasse til skiftende vandforhold, mens en stationær dock er mere stabil, når vandet er lavt.

Holdet vil arbejde med dig for at skabe planer for din båd dock og også diskutere de materialer, der skal bruges, samt estimatet for omkostningerne.

Evaluering & ndash Designteamet er nødt til at inspicere det sted, hvor din båd dock vil blive bygget. Dette kaldes havnefronten undersøgelse eller evaluering. De vil evaluere de forskellige forhold, så de kan forbedre design og holdbarheden af ​​din båd dock baseret på de forhold, hvor det kommer til at blive bygget. Under vandet undersøgelsen, vil de også foretage en detaljeret rapport om området havnefronten. Ting, der skal tages i betragtning, tidevandsenergi mønstre, vanddybde og årstidens vejr variationer.

Waterfront kortlægning & ndash Når evalueringen af sitet er blevet gjort, vil et design team bruge computer software til at genskabe stedet for din båd dock. Dette gør det muligt for mennesker, der vil arbejde på anklagebænken for at skabe det bedste design plan for din båd dock. Dette kan ikke være nødvendigt for en lille dock.

Dock design og plan - Alle de forudgående inspektioner og undersøgelser vil blive brugt til at skabe den perfekte dock design plan. Dit syn vil blive indarbejdet i det bedste design for webstedet. Designteamet vil bede om dit input om de materialer, der skal bruges til din båd dock.

Dock tilladelse og opførelse & ndash Dette er en af fordelene ved at få hjælp fra en båd dock service team. De vil være dem, der vil få alle de nødvendige tilladelser for dig at opbygge din båd dock på et bestemt websted. Dette er et afgørende skridt, fordi dit design skal overholde de lokale regler eller dit projekt med i stå eller skal redone. Når alle de nødvendige tilladelser er givet, vil anlægsfasen af ​​båden dock begynde.

Omkostninger - Dette er en enorm variabel, afhængigt af størrelsen på din dock, materialer og antallet af involverede personer. En præ-made kit eller en dock lavet af materialer, du kilde dig selv, vil være langt billigere end hvis du bruger et design team, men hvis dit budget tillader det, kan din drøm blive bedre realiseres ved et design and build fast.

Gør det selv & ndash Hvis din dock planen er en enkeltmandsvirksomhed indsats, er der en række web-sites giver idéer og vejledning. Ud over Great Northern, Tiger Docks ( tigerboatdocks.com tilbyder) dock og båd slip kits til gør-det-selv.

Det er de trin, du skal gå igennem for at skabe en god plan og design til din båd dock. Der er masser af båd dock tjenester og virksomheder, der kan give dock dele, der kan findes online. Vælg en båd dock tjeneste, som du føler dig sikker med.