O2s

Hvordan til at planlægge for Thanksgiving rejser

Besøg en lufthavn eller motorvejen ved Thanksgiving, og du vil enige om, at Thanksgiving er den travleste rejse tid af året. Forbered dig på din Thanksgiving tur ved at følge denne vejledning om, hvordan man planlægger for Thanksgiving rejse.

Trin 1

Forbered dit hjem. Mens du er væk over Thanksgiving, så sørg for, at dit hjem er korrekt plejes. Spørg en betroet nabo eller elskede at stoppe i og tjek på huset hver par dage. Hvis du har kæledyr, er du nødt til at træffe foranstaltninger til deres pleje så godt. Hvis du kan, skal du indstille dit lys på timerne, så de vil gå til og fra, mens du er væk. Og bede en nabo til at parkere i din indkørsel at skræmme tyvene. Du kan også vælge at slukke eventuelle elektriske enheder, som du ikke får brug for, mens du er væk. Nogle foretrækker at afbryde vandrør til vaskemaskinen så godt, men hvis du kun gået et par dage over Thanksgiving, er det sandsynligvis ikke nødvendigt.

Trin 2

Hvordan til at planlægge for Thanksgiving rejser. Forbered dit hjem.
Hvordan til at planlægge for Thanksgiving rejser. Forbered dit hjem.

Pak dine tasker. Mens du er væk, så sørg for du har alt med dig at gøre din Thanksgiving en fornøjelig. Pak nok tøj, men ikke for mange, under hensyntagen til vejrforholdene i dit Thanksgiving rejsedestination. Samt, husk at pakke nogen billeder, som du har været døende til at dele med din familie fra sidste års Thanksgiving festligheder. Som altid, tage retninger, hvis du kører (eller en GPS!). Og glem ikke at medbringe telefonnumrene på vigtige personer med dig, så du altid kan komme i kontakt med dem i tilfælde af, at der sker noget uventet.

Trin 3

Tag noget at holde dig (eller børnene) besat. Uanset om du flyver eller kører, kan Thanksgiving rejser være lang og kedelig, især for yngre rejsende. Kontrol kedsomhed under dine rejser ved at pakke masser af ting at gøre. Hvis du flyver, holde bøger, små videospil og en MP3-afspiller i din carry-on taske. Hvis du kører, kan du også overveje at bringe rejser spil, bærbare dvd-afspillere og en samling af cd'er, som hele familien kan nyde at synge til. Rejs natten vil give børn til at sove i løbet af turen. Hvis du kan gøre dette, vil du nyde en rolig og fredelig tur til din Thanksgiving destination.

Trin 4

Giv dig selv lidt ekstra tid. Når du planlægger for Thanksgiving rejser, skal du lade tidligt. Der er ingen at fortælle, hvad vejrforhold eller trafiksituationer du finde dig i. Og du helt sikkert ikke ønsker at gå glip af udskæringen af ​​kalkunen! Så giv dig selv masser af tid til at rejse til din destination.

Trin 5

Trin 1. Pak dine tasker.
Trin 1. Pak dine tasker.

Slap. Den øgede mængde af mennesker i lufthavne og trafik på vejene end Thanksgiving kan efterlade dine nerver frazzled. Men husk på, at disse mennesker bare forsøger at komme til deres familier, ligesom dig. Vær tålmodig og indse, at du får deres sidst. Du kan ikke planlægge hvert skridt på din vej, når du rejser i løbet af Thanksgiving, men du kan planlægge at forvente det uventede. Rejs med masser af snacks og aktiviteter, som du rejser til din destination i løbet af Thanksgiving, og du vil være sammen med din udvidede familie, før du ved af det.