O2s

Hvordan til at planlægge for internationale rejser

Går i gang med oversøiske rejser er ofte meget spændende og er noget, som vi planlægger flere måneder eller endda år. Når du ankommer til din destination, du vil have alt, hvad du har brug for og ikke opleve, at sidste minut panik. Efter disse enkle trin vil gøre at organisere din internationale tur og nyde det til en leg.

Hvordan til at planlægge for internationale rejser. Tegne en rejseforsikring.
Hvordan til at planlægge for internationale rejser. Tegne en rejseforsikring.

  1. Organiser dit pas. Mange lande vil ikke tillade dig til at passere grænsen, medmindre du har mindst 6 måneders gyldighed tilbage på dit pas. Sørg dit pas er op til dato. Fotokopi forsiden af ​​dit pas, bevarer en kopi med din bagage og passerer en anden kopi til en ven eller slægtning i tilfælde af en nødsituation.
  2. Tegne en rejseforsikring. Dette er sådan et vigtigt skridt, som mange mennesker overser eller forlade indtil det sidste minut. Du bør tegne en rejseforsikring, så snart du begynder at betale penge for din ferie. Dette så betyder, at hvis du tilfældigvis er i en ulykke, før din tur, du er dækket for udgifter tabt, når du ikke kan tage din rejse. Du er også dækket for visse lægeudgifter, mens du er på din rejse. Du kan købe rejseforsikring fra et rejsebureau, som er en god mulighed, da de er i stand til at forklare det hele til dig ansigt til ansigt.
  3. Plan for alle årstider. Vejret er noget, vi kan bare ikke styre, så det er en god ide at pakke et par forskellige punkter, hvis der er en ændring i vejret. Hvis du går til en tropisk destination, såsom Hawaii eller Fiji, pack tøj til varmt vejr, da hovedparten af ​​din sag, siger 90%. Det er en god ide at pakke et par jeans, en langærmet t-shirt og jumper i tilfælde af koldere end forventet temperaturer. Det samme gælder for køligere klimaer.
  4. Plan for din personlige hygiejne. Afhængigt af dine rejser steder, du måske ønsker at pakke sådanne emner som engangs toilet sædebetræk eller vaske vaskemiddel. De senere vil tillade dig at vaske mindre genstande såsom sokker, undertøj og t-shirts på hotellet håndvaske. Engangs toilet sædebetræk vil beskytte dig fra enhver ondskab lurer på udenlandske toiletsæder. Begge disse elementer kan købes til en specialiseret rejse eller camping butik. Du kan også vælge at tage en lille flaske i hånden hygiejnisering gel, især hvis du vil røre dyr. Disse kan købes fra supermarkeder og kiosker.
  5. Tjek toldlovgivning i de lande, du vil besøge. Forskellige lande har forskellige love om indkøb og import / eksport af fødevarer, dyre-og planteprodukter. Også være opmærksomme på de mængder af kontanter, du tager ind og ud af landene. Ved at kontrollere de love, du kan spare dig selv en stor sum penge i bøder.
  6. Supply slægtninge og venner med dine rejseplaner. Sørg slægtninge og venner vide, hvor du skal hen, og få dit fly og indkvartering detaljer. Sørg altid for at der kan kontaktes i tilfælde af en nødsituation. Lade folk vide præcis dine rejseplaner gør det også nemmere at finde dig bør der være en naturkatastrofe eller et problem med det område du rejser i.
  7. Check dig fly og indkvartering, før du rejser. 5 dage før du rejser tjekke dit fly og bekræft din bolig. Nogle flyselskaber tilbyder on-line check-in, hvor du kan vælge dit sæde og så bare droppe dine tasker på check-in skranken. Bekræftelse detaljer 5 dage i forvejen giver dig masser af tid til at re-arrangere og organisere bør der være nogen problemer.

Dette er blot et lille udvalg af de mange ting, du behøver at vide og gøre forud for en international rejse. For tips om aktiviteter og attraktioner på destinationen velkommen til at gennemse vores andre artikler om rejsemål.