O2s

Hvordan til at planlægge familiens eventyr ferier

Adventure rejser er kommet langt i de seneste par årtier. Destinationer og aktiviteter gang forbeholdt kun de mest hårdføre sjæle er nu åben for aktive rejsende i alle aldre og evner, herunder børn!

Hvordan til at planlægge familiens eventyr ferier. Indsnævre dine eventyr fokus.
Hvordan til at planlægge familiens eventyr ferier. Indsnævre dine eventyr fokus.

Family Adventure Travel kunne være så mellow som en weekend ophold på en Colorado dude ranch eller som "derude" som en uge heli-skiing i Island. Det hele afhænger af din families interesser, erfaring og budget. Her er nogle tips til at finde den mest ideelle eventyr ferie for dig: Indsnævre dit eventyr fokus.

  1. Indsnævre dine eventyr fokus. Få en fornemmelse for de forskellige eventyr muligheder med nogle perusing af internettet. Gordons vejledning er en prisbelønnet hjemmeside, der kalder sig selv en "Supermall" af eventyr rejse, notering mere end 700 eventyr og aktive rejser virksomheder. Family adventure magasin har udarbejdet forskellige eventyr med "destinationer", og med "interesser og aktiviteter."

    På disse to hjemmesider, vil du finde en række forskellige outfitters. Et par Jeg synes er temmelig sirlige er Wildland eventyr , en øko-rejsebureau tilbyder familie safari til Kenya og krydstogter til Galapagos, GORP rejser med vandreture i Montana og snorkling i Belize, Thomson familien eventyr , der tilbyder kulturelle ture til Kina og camping i Peru, og Backroads , med cykling i Italien og kajaksejlads i Canada.

  2. Kontroller alder mindstesatser. Når du har indsnævret fokus, uanset om det touring den costaricanske regnskov eller rafting Grand Canyon, så sørg for at tjekke alder eller vægt krav til turen. Du ønsker ikke at få alle begejstrede om at gå ballonflyvning i Frankrig med dit kindergartener, blot for at finde ud af, at børn under seks år ikke er tilladt.
  3. Sørg for at der er noget for enhver smag. Outfitters, der specialiserer sig i familiens oplevelsesture ved, at de har brug for at behage mor, far, teenage bror og lillesøster. Så det er sandsynligt, din tur vil have nok action-eller tid til at slappe af-for hvert medlem af familien. Tilsvarende, hvis en ung barns ben bliver for træt på en strækning af cykling eller vandreture, er der sandsynligvis en "synke vogn" eller shuttle bus, der kan tage ham til den næste destination. Bare bekræfte, at børnene vil være i stand til at "fravælge" af en given aktivitet efter behov.
  4. Prep familien til hvad der er involveret. Når du har bestilt din rejse-typisk via telefon eller online med den særlige outfitter eller gennem din lokale rejsebureau-sørge for alle ved, hvad der er involveret. Informer dine børn, for eksempel, at de vil være udgifter tre nætter i en øko-lodge i Brasilien, med ingen elektricitet eller indendørs VVS. Eller hvis du vil være traipsing mindst fem miles hver dag gennem de schweiziske alper, start vandreture derhjemme til at forberede din aktive rejse.
  5. Glem ikke vaccinationer. Hvis du besøger udenlandske regioner som Indien, Central Europa eller Afrika, skal du måske nogle vaccinationer for at holde dig sund. Besøg Centers for Disease Control rejsende helbred hjemmeside for dens anbefalinger.
  6. Husk, at de fleste unge børn finder selv de mest milde ture et eventyr. For små børn, bare camping udenfor er en stor aftale. Hvis du bare indføre eventyr rejse til dine førskole alder børn, begynde i det små. Gøre deres første eventyr ferie en vinder, og du får dem hooked bane vejen for en mere aktiv, eksotiske rejser i fremtiden.