O2s

Hvordan til at planlægge en tur til Universal Studios

Gå til nogen forlystelsespark er altid en godbid

Gå til nogen forlystelsespark er altid en godbid. Six Flags, Disneyland og California Adventure er lysavis destinationer for enhver turist derude. En anden marquee destination for forlystelsesparker buffs er Universal Studios i Hollywood, Californien. Det tilbyder seværdighederne baseret på de største film, der blev produceret i sine studier, ligesom Jurassic Park The Ride, Terminator 2, The Simpsons, The Mummy og mange andre. Det giver også gæsterne en rundvisning i Universal Studios tilbage parti, hvor gæsterne får at se de forskellige sæt og studios, der blev brugt til deres foretrukne Universal Studios film.

Hvordan til at planlægge en tur til Universal Studios. Gå til nogen forlystelsespark er altid en godbid.
Hvordan til at planlægge en tur til Universal Studios. Gå til nogen forlystelsespark er altid en godbid.

Første ting du skal gøre er planen fremad, hente Universal Studios kontor for at stille spørgsmål der er relevante for dit besøg. Prøv at finde ud af, når deres højdepunkt og magert sæsoner er. Du vil naturligvis ønsker at gå under lean sæsonen, du ønsker at undgå den enorme crush af mennesker forsøger at nyde parken på samme tid, at du gør. Også højsæsonen betyder, at du ville have til at kæmpe med alle de mennesker at få i kø ved de forskellige attraktioner. Det betyder, at du ville være spild af værdifuld tid bare stående rundt, når du kunne have været nyder de andre attraktioner og seværdigheder omkring temapark.

Universal Studios tilbyder billet pakker og rabatter til folk, der køber deres billetter via internettet. De tilbyder også pakker til grupper af mennesker, og specielle billetter lige fra dag passerer til sæsonkort. Købe billetter online også sparer dig for besværet med at line op uden for parken for at købe dine billetter til kampene.

En anden måde at undgå lange linjer er at købe en flash pass

En anden måde at undgå lange linjer er at købe en flash pass. En flash pass giver gæsten at omgå alle de lange linjer for at komme ind i den tiltrækning, han ønsker. Disse flash gennemløb er nyttigt, hvis du ønsker at opleve Universal Studios Hollywood i fuldt omfang vil du være i stand til at komme ind hver attraktion, du ønsker på et øjeblik. Disse hurtige afleveringer er meget begrænset i antal selv, så sørg for at du gå til parken tidligt eller købe dem online.

En anden måde at undgå lange linjer er at købe en flash pass.
En anden måde at undgå lange linjer er at købe en flash pass.

En anden detalje, du vil være nødvendigt at polere ud er, hvor du ville bo mens besøger Universal Studios Hollywood. Et billigt logi alternativ er at bo i stedet for en slægtning eller ven, der bor i eller omkring området Universal Studios. På denne måde vil du ikke nødt til at betale for din bolig og kan spare op på penge, som du kan bruge til andre ting som mad og andre ting. Også, du behøver ikke bekymre dig om at få i sent, fordi du bor kun et stenkast væk fra parken. Hvis du ikke har en slægtning eller ven der, hoteller og kroer er også tilgængelige for den trætte rejsende. De er placeret nær området Universal Studios, giver dig nok valg.

Også, ville du ønsker at sikre, at vejret vil være godt under dit besøg, ingen ønsker deres tur til at spredes.