O2s

Hvordan til at planlægge en stor romantisk getaway

Intet kan sammenlignes med, hvor sødt det er at have en romantisk getaway med din partner. At have en flugt er som at falde i kærlighed med din anden halvdel forfra, give hinanden en total følelsesmæssig og fysisk makeover.

Hvordan til at planlægge en stor romantisk getaway. Planlægning for en romantisk getaway.
Hvordan til at planlægge en stor romantisk getaway. Planlægning for en romantisk getaway.

I dag kan nogle mener, at en romantisk ferie er bare spild af tid og penge. Men det er en vigtig pause. Dette er det perfekte tidspunkt for et par at mindes, slappe af og planlægge, hvordan at gøre deres forhold sidste i mange år.

Planlægning for en romantisk flugt sammen er temmelig spændende. Men nogle par finder det svært at planlægge for romantiske ture, fordi de ved, at rejse kræver intime planlægning og en masse tid.

Planlægning for en romantisk getaway

Hvis du og din partner overvejer at tage en romantisk ferie, kan du følge nogle af disse enkle trin:

  1. Beslut dig for en ferie dato og tid. Kom tidsplanen for ferie tid fra arbejde mindst en weekend forud for rejsen er et must for at undgå konflikter med arbejdet forpligtelser. Succesen af ​​dette trin vil efterlade dig uafbrudt i din flugt.
  2. Beslut dig for en ferie sted. Altid huske, at det sted, bør fastlægges afhængigt af dit budget. Et romantisk sted behøver ikke at være dyrt. En billig men afslappende resort eller et romantisk hotel kan gøre. Hvad der er vigtigt og skal overvejes i at vælge et sted, hvor du kan have et sted alene med hinanden. Du kan også flyve til ekstraordinære steder. Eller hvis du har et større budget, kan du prøve andre lande, og tjek nogle luksuriøse hotelophold, der vil matche dine romantiske præferencer, og vil lade dig have en perfekt weekend sammen.
  3. Ring til alle dine reservationer forud for tid. Efter at have besluttet på den dato og indkvartering, det afregne ved at foretage en reservation. Køb fly eller færge billetter, book en god indkvartering og reservere biludlejning i forvejen for at undgå forsinkelser.
  4. Undgå for at lave for mange tidsplaner. Husk på, at dette ikke er en eventyrlig begivenhed. Husk, at det er dig og din partners flugt. Undgå aktive bånd, der vil gøre dig begge trætte, såsom bjergbestigning. Du kan i stedet forsøge en romance spa og tilbringe kvalitetstid sammen.
  5. Gør din flugt den mest mindeværdige oplevelse. Må ikke glemme dem, sexet lingeri, vin eller champagne sammen med nogle duftende stearinlys inde i dit hotelværelse. Du kan også forkæle dig selv med en afslappende spa.

Hold flammer din kærlighed brændende evigt. Beslut dig for en ferie dato og tid.
Hold flammer din kærlighed brændende evigt. Beslut dig for en ferie dato og tid.

Med forudgående planlægning, kan du undgå at ulejligheden. Du vil opleve en uforglemmelig ferie med hinanden.

Hyppige getaway steder

For lettere flugt planlægning, er der masser af ideelle steder at gå i dag, at du kan overveje.

  1. En planlagt san francisco besøg - Prøv et luksuriøst hotel med en sød romance spa, der vil krydre din uge sammen.
  2. Forår eller sommer ferie i Connecticut - En sommer på en Connecticut strand er en stor oplevelse med nogle New England charme. Endnu vigtigere er, det er bare en kort køretur i bilen fra New York eller Boston.
  3. Cancun rejsetilbud - Cancun er en stor romantisk rejse stedet, som også er kendt for sine strande.

Hold flammer din kærlighed brændende evigt

Hold flammer din kærlighed brændende evigt. Del kvalitetstid sammen med din partner, når du har tid. At have en perfekt flugt kan bringe dig tilbage til følelsen i kærlighed for knytnæve tid.