O2s

Hvordan til at planlægge en lang distance campingtur

Når du planlægger en lang distance campingtur

Når du planlægger en lang distance campingtur, vil det hjælpe dig en hel del, hvis du laver en tjekliste over alle de væsentlige elementer, du har brug for at bringe. Med en tjekliste, du er ikke sandsynligt, at glemme noget. Fra din master tjekliste, lave en liste over ting, du skal købe, så du ikke behøver at medbringe hele listen med dig til butikken.

Hvordan til at planlægge en lang distance campingtur. Dobbelttjek bekræftelse af din camping reservationer.
Hvordan til at planlægge en lang distance campingtur. Dobbelttjek bekræftelse af din camping reservationer.

En systematisk tilgang til planlægning vil spare dig tid og en masse hovedpine senere. Tag dig tid til at sikre, at alle elementer i din tjekliste er blevet afkrydset eller overkrydset. Har alle de ting og forsyninger klar på en fri dag, som bør afsættes udelukkende forberedelse og pakning til dit lange distance campingtur. Nedenfor er nogle nyttige tips.

  1. Dobbelttjek bekræftelse af din camping reservationer. Har den trykte bekræftelse parat og placeres i din rygsæk eller tegnebog. Efterse telte at sørge for der er ingen huller og flår og alle stænger og pløkker med det. Tjek din soveposer, tæpper og skum isolering måtten. Hvis du bruger luftmadrasser, kontrollere, at disse fungerer fint, og stadig kan pustes op. Tag passende luftpumpe med dig. En Fanny pack, kontanter og kreditkort, telefonkort, masser af mønter, bør din mobiltelefon, ekstra batterier og oplader også readied.
  2. Forbered dit tøj nødvendigheder som vandrestøvler, sandaler og sneakers. For en 4-dages campingtur, skal du bruge mindst én god skjorte, 2 vaske-og slid skjorter, 4 sæt af undertøj og sokker, sweatshirt, et par bukser, fragt shorts med masser af lommer, jogging bukser, og et fleece jakke. Andre beklædningsgenstand Essentials er et daske kasket eller en hat, lommetørklæder og bandana, samt dine solbriller. Det du tror der vil være chancer for kølige aftener og nogle regn, omfatter en regnfrakke, nogle uld sokker og lange underbukser til at holde dig lun og behagelig natten.
  3. Tjek dine køkkenredskaber. Tag komfur, kontrollere, at det fungerer korrekt og har et lager af brændstof klar. Bring dit rod kit, gryder, en pande, kopper, slev, tænger, bestik og skærebræt. Du kan også medbringe engangs kopper og tallerkener, forudsat at du bortskaffe dem korrekt. Tag nogle store skraldeposer med dig. Det kan have mange anvendelsesmuligheder, bortset fra at holde skrald. Du kan bruge disse til at holde våde og snavsede tøj, som en midlertidig regnfrakke eller et dække for at holde ting tørre.
  4. Din mad opgørelse bør omfatte snacks, som du kan spise, mens på vej, sukker, krydderier, krydderier, madolie, nogle hårdføre rodfrugter og andre grøntsager, brød, kiks, trail mix, instant kaffe og chokolade drikkevarer, te, tørrede frugter , mælkepulver, konserves, supper og ramen. Medbring ost og andre dåse spreads til at sætte på brød, pandekage mix, tyggegummi, slik og power barer. Bringe masser af flaskevand og vand purifier til brug i nødsituationer. Medtag en flaske eller to af spiritus. Disse kan vise sig handy som desinfektionsmiddel. Købe nogle is og grøntsager i det sidste minut, så de vil blive længere. Planlæg dine måltider dage før så du kan materiel på alle de essentielle ingredienser forud for rejsen.
  5. Pak dine toiletartikler, herunder læbepomader og solcreme, en velassorteret førstehjælpskasse og nogle praktiske værktøjer som en lommekniv, lommelygter og fakler, tændstikker og lettere, og bungee ledning.

Medtag nok bestemmelser, der vil vare for varigheden af ​​din campingtur men ikke bringe for meget. Tjek om campingpladsen har en dagligvarebutik i nærheden, hvor du kan skaffe noget mad stuff, vand og is. Du kommer på en campingtur til at slappe af og slappe af, og ikke at slæbe halvdelen af ​​dit køkken spisekammer rundt.