O2s

Hvordan til at passe en scuba snorkel maske

Dykning og snorkling er typer af vandaktiviteter

Dykning og snorkling er typer af vandaktiviteter, hvor du dybest set snorkel under vandet. Dette er i sandhed en spændende og meget afslappende måde at tilbringe din ferie eller tid med dine kære og venner. Du vil helt sikkert blive overrasket, når du ser, at der er en hel ny verden under havet!, Men det er vigtigt, at du bærer et komplet sæt af gear, før du kaster dig ud i vandet. Dette er en nødvendig procedure, eftersom din kulør vil beskytte dig mod det barske miljø, som du kan støde på i de akvatiske områder. Sørg for at din scuba gear passer alle dele af din krop. Dette omfatter din maske. Hvis din maske er for stor, vil vandet sive ind udfylde det, hvilket gør det umuligt for dig at trække vejret. Det kan være meget farligt, hvis det ikke gøres korrekt. Derfor er du nødt til at lære, hvordan man korrekt passer til din scuba snorkel maske. Læs videre for at lære mere.

Hvordan til at passe en scuba snorkel maske. Du skal vælge en maske.
Hvordan til at passe en scuba snorkel maske. Du skal vælge en maske.

  1. Du skal vælge en maske, der har en næse lomme, der er dybt nok til din næse. På den øverste del af masken, bør afstanden mellem linserne og øjne være lige højre. Det betyder, bør du være i stand til at se klart og komfortabelt gennem linserne. Hvis dit ansigt er lille, så sørg for at du vælger en maske med en mindre afstand mellem øjnene. Hvis du har en bred struktureret ansigt, og vælg derefter den ene med en afstand, der har et bredere perspektiv.
  2. Dobbelttjek maskens hud eller tekstur. Der findes forskellige former for scuba snorkeling masker, så det er vigtigt, at du vælger den ene, der bedst passer til formen af ​​dit ansigt. Du kan nemt gøre dette ved at basere den på dine kindben. Hvis du har høje kindben, så har du en høj profil formet ansigt. Sørg for, at du vælger derfor ved at kontrollere dybden af ​​silikone hud af masken.
  3. Forsigtigt wrap masken omkring dit ansigt. Strap det op på toppen foran og sætte det i dit ansigt. Nu holde den på plads og dybt inhalere gennem næsen. Slip af masken. Du skal føle et lille vakuum effekt, når du inhalerer. Hvis masken falder, er du iført den forkerte størrelse. Hvis det bliver, så masken passer perfekt. Gentag denne procedure, indtil du finder en perfekt pasform.
  4. Mens iført masken, se på dig selv på spejlet og se om spidsen af ​​din næse rører ved næsen lomme. Hvis det er rørende, det er en god indikation af, at masken er for lille til dig. Kontroller masken nederdel så godt. Hvis det er meget tæt på din overlæbe, så masken er lang. For lav profil ansigt, skal du vælge en lidt mindre maske bør gøre det trick.
  5. Dobbelttjek siderne af dit ansigt. Masken skal sidde godt ved kindbenene ikke forlænget forbi dine øvre kinder. Kig på spejlet og smil. Der bør ikke være et hul dannes over din overlæbe.

Det er de ting

Det er de ting, du skal gøre for at sikre, at du har en maske, der passer perfekt til dig! Bare nøje følge disse meget effektive instruktioner, og du vil snart være svømning dig vej til den vidunderlige verden fuld af blændende havdyr. Held og lykke og glem ikke at have det sjovt!