O2s

Hvordan til at passe en brænde fra laser hårfjerning

Laser hårfjerning er normalt gøres til æstetiske formål

Laser hårfjerning er normalt gøres for æstetiske formål. Det er ikke længere begrænset til kvinder. Mænd er også vælger at have overskydende hår fjernes gennem laserbehandling. Det er en effektiv måde at permanent reducere uønskede hår.

Desværre

Hvordan til at passe en brænde fra laser hårfjerning. Koldt omslag løser nogle af de smerter.
Hvordan til at passe en brænde fra laser hårfjerning. Koldt omslag løser nogle af de smerter.

Desværre kan forkert brug af laserudstyr medføre udslæt, misfarvning af huden, og mindre forbrændinger. Dette kan være på grund af langvarig brug på et bestemt område, eller intensiteten af ​​varmen kan være for høj. Eksponering for solen samt visse medikamenter kan resultere i burn-lignende hudreaktioner.

Hvis du lider af en brænde på grund af en nylig laser hårfjerning procedure, notere følgende tips:

  1. Koldt omslag løser nogle af de smerter. Brug en ispose til at afkøle brænde. Påfør kølepakningen i 15 minutter ad gangen. Aldrig sætte is direkte til det forbrændte område. Ice skal pakkes i en genlukkelig pose og svøbt i et blødt håndklæde. Når din hud begynder at blive følelsesløs, fjerne isen pack og tage en pause.
  2. Aloe vera gel gør underværker for forbrændinger. Afkøl gelen derefter placere den på din brændte huden for at mindske den brændende fornemmelse. Aloe vera hjælper også fugte din hud. For at mindske muligheden for enhver irritation, skal du vælge en aloe vera gel, der er fri farvestoffer og parfume.
  3. Dyp et stykke vat i mælk og anvende dette til brænde. Dette kan hjælpe med at lindre smerter på grund af beroligende egenskaber findes i mælk.
  4. Brug hydrocortison. Dette er en steroide creme fås i de fleste apoteker og dagligvarer til at reducere eventuelle hævelse og irritation. En tynd film af hydrocortison er alt du behøver i det forbrændte område. Antibiotisk salve, når den anvendes på brænde kan også fremskynde helingsprocessen.
  5. Brug mild sæbe i rengøring det forbrændte område. Pat det tørre med et blødt håndklæde. Gnid ikke det berørte område.
  6. Må ikke barbere eller plukke hår fra det berørte område. Plukning og barbering kan irritere din forbrændte hud. Vent til din hud heler.
  7. Påfør solcreme med en høj grad af SPF (30 og derover). Også bære beskyttelsesdragt for at undgå UV-eksponering, som kan forårsage mere irritation. Hvis du ikke behøver at gå ud i solen, holde sig indendørs.
  8. Hydrat. Drik mere vand (mindst 8 glas om dagen) at fugte huden. Tilføj E-vitamintilskud til din kost.
  9. Brug fugtighedscreme. For at gøre din hud glat og blød igen, anvende kakaosmør, aloe vera eller en blid fugtighedscreme.
  10. Se din hudlæge, hvis din brænder ikke helbrede. Hvis en blister formularer eller brænde tager lang tid at helbrede, se din hudlæge for rådgivning. Eventuelle tegn på irritation, bør også berettige til en øjeblikkelig besøg hos din læge.

Laser hårfjerning er normalt gøres til æstetiske formål. Aloe vera gel gør underværker for forbrændinger.
Laser hårfjerning er normalt gøres til æstetiske formål. Aloe vera gel gør underværker for forbrændinger.

Laser hårfjerning procedurer rent faktisk er sikre i hænderne på kvalificerede og erfarne teknikere. Hævelse og rødme er typiske bivirkninger og kun vare nogle få dage. Forbrændinger ske, når huden absorberer laserenergi betød for hårsækken. Før de undergik denne procedure, sørg for at du er en god kandidat til laser hårfjerning. Mørkere flået enkeltpersoner er mere tilbøjelige til forbrændinger.

Skånsom pleje er nødvendig, når du lider af forbrændinger forårsaget af en laser hårfjerning procedure. Følg tips ovenfor, når du oplever forbrændinger eller en brændende fornemmelse. Vigtigst er det, søge din hudlæge råd til ordentlig pleje af forbrændinger, der ikke heler, eller blive smittet.