O2s

Hvordan til at pakke til varmt vejr

Sørg for at du har alt, det tager at besøge Caribien

Hvis det er din første gang rejser til det varme Caribien, eller du bare ikke sikker på præcis, hvad de skal pakke, denne vejledning er for dig. Rejser til Caribien kan være vanskelig på grund af den noget uforudsigelige vejr. Det afhænger også af hvilken tid på året du rejser, for denne grund er denne artikel inddelt i tre kategorier: Efterår / vinter, forår / sommer og year-round/general tips. Her vil du blive forsynet med en enkel, men præcis guide til at pakke alle de rigtige godbidder, uanset om det er det rigtige tøj, tilbehør eller den rigtige type solcreme.

 1. Første ting er første, før du får klar til at pakke, så tjek de lokale vejrudsigter for de datoer, du planlægger at besøge Caribien. Da vejret i Caribien er noget uforudsigeligt, det er godt at være forberedt på alle muligheder, men at kontrollere vejret vil lade dig vide, om der vil være en voldsom storm, fair vejr, ekstrem varme eller blæsevejr. En hjælpsom hjemmeside er den The Weather Channel hjemmeside: http://www.weather.com eller The Weather Netværkets hjemmeside: http://www.theweathernetwork.com . Begge har muligheder for at tjekke vejret i internationale byer.
 2. (Efterår / vinter): Forbered vinden ved at pakke en komfortabel vindjakke eller lys sweater. Generelt er det stadig meget varmt i efteråret og vintermånederne. Hvad kunne skelne disse årstider fra foråret og sommeren er vinden. Sørg derfor for at pakke en lys trøje eller jakke, som du kan smide på, hvis du får kølige. Mest sandsynligt, vil det komme i handy natten, især hvis du er ved stranden. Hvis du ikke ejer en vindjakke eller søger efter nye, kan du tage et kig på websites som The North Face: http://www.thenorthface.com , The Sports Authority: http://www.sportsauthority.com eller din lokale udendørs sport butik.
 3. (Efterår / vinter): Vedrørende dagtimerne tøj, så sørg for at pakke lys farvet, tøj, som du kan lag - også selvom det er efterår eller vinter. Pack tøj, der er lavet af bomuld eller bomuld blandinger - det trick er at pakke åndbart materiale, fordi i løbet af dagen, uanset om du er i direkte sollys eller bevæger sig omkring byen, varme og fugtighed vil gøre dig svede. Undgå mørke farver, eller stoffer, der ikke tillader din hud at ånde, såsom polyester eller tykke, syntetiske materialer.

  For kvinder er det almindeligt at bære i de caribiske lys kjoler, shorts, capri-stil bukser, eller hvis du er i Caribien for erhvervslivet eller en mere formel lejlighed, pakke en lys farvet linned jakkesæt eller garderobe stykker.

  For mænd, hvis lejligheden er afslappet er det almindeligt at bære lys farvet t-shirts, linned nede, korte ærmer, bermuda shorts eller bomuld bukser. Hvis du rejser til en formel lejlighed eller for arbejde, en polyester / bomuld blanding jakkesæt eller linned jakkesæt gøre det trick. For nogle Caribien-inspirerede udseende, kan du prøve Tommy Bahama brand: http://www.tommybahama.com . De vigtigste er at lag fordi vinteren i Caribien er uforudsigelige, hvor nogle dage kan være meget varm, og andre cool og blæsende.

 4. (Efterår / vinter): Hvis du har planer om at nyde vandsport, mens i Caribien i efteråret / vinteren, kan du ønsker at købe eller leje en våddragt. Igen, selvom temperaturerne er stadig varm, anbefales det at du pakker en våddragt, uanset om det er en hel eller halv længde jakkesæt (fuld længde dækker arme og ben og halv længde generelt stopper over knæene). De fleste gange, hvis du vil være ved stranden, er der outfitter butikker, der vil leje våddragter til dig på timebasis eller daglig sats. Hvis du planlægger at rejse ofte eller bare vil have en af ​​dine egne, anbefales det at holde en i din kuffert. Du kan prøve kendte mærker som The Body Glove ved at besøge deres hjemmeside: http://www.bodyglove.com eller Billabong s våddragt linje, http://www.billabongwetsuits.com (eller du kan blot søge sites som Google med nøgle ordene "våddragter").
 5. (Forår / sommer): Siden foråret og sommeren er især varmt, pack tøj, der er let farvet og lavet af bomuld eller hør. Du kan henvise tilbage til trin 3 ovenfor, men generelt, forår og sommer sæsoner er varmt og ekstremt fugtigt (normalt 80% luftfugtighed og ovenfor). Packing let tøj vil give din hud at ånde, så du føler dig lettere og mere adræt og vil ikke veje dig ned, når du er varmt og sticky.

  Det er almindeligt for kvinder at bære lys kjoler, bomuld shorts eller nederdele, korte ærmer eller bluser eller tøj lavet af linned. For mænd, så sørg for at også pakke lys farvet tøj lavet af bomuld, bomuld-blandinger eller hør. Det er almindeligt for mænd at bære bermuda shorts, bukser lavet af et åndbart stof, t-shirts eller kortærmet knappen nede shirts.

  Du kan prøve at søge efter begreber på websteder som http://www.tommybahama.com eller Columbia Sportswear: http://www.columbia.com . Selv om det er varmt, kan du ønsker at medbringe en let trøje eller jakke til aften, især hvis du har været i solen hele dagen.

 6. (Forår / sommer): Sætte det ærligt, er sommeren i Caribien regntiden, så pak en paraply eller lys, vand-bevis jakke med hætte. Du kan søge efter disse elementer på sport butikker som The North Face: http://www.northface.com eller din lokale atletiske / outfitter butik.
 7. (Forår / sommer): Pak en hat, solen er brutal, så det er vigtigt, at du beskytter dit hoved og ører. Helst forsøge at finde en, der er lyse og dækker dine ører. Hvis du har planer om at være udenfor det meste af dagen, så prøv at finde en hat, der også dækker bagsiden af din hals (en godt eksempel er den Columbia Bahama hat på http://www.columbia.com eller du kan finde en hat på websteder som Boater Verden: http://www.boatersworld.com .

Hvordan til at pakke til varmt vejr. Første ting er første, før du får klar til at pakke, så tjek de lokale vejrudsigter for de datoer, du planlægger at besøge Caribien.
Hvordan til at pakke til varmt vejr. Første ting er første, før du får klar til at pakke, så tjek de lokale vejrudsigter for de datoer, du planlægger at besøge Caribien.

Nu hvor du har tjekket vejret, bestemmes sæsonen, du skal rejse og læse op på sæsonen-specifikke tips til pakning til varmt vejr i Caribien, vil følgende give dig meget vigtige, året rundt ture, når pakning til varme vejr.

 1. Pakning den rigtige type sko er af afgørende betydning, uanset årstiden, så pack et par par, men sørg for at de er den rigtige type. Hvis du har planer om at være ude på stranden, pakke et par lette sandaler (sørg for at de er komfortable og vil ikke skabe vabler, fordi der er ikke noget værre end sand gnider mod en åben blister).

  Hvis du kommer til at bevæge sig rundt i byen eller nyde en dag fyldt med aktiviteter, så sørg for at pakke et par lyse, lukket tå sneakers. Nøglen til at bære lukket tå sko i varmen er iført hvide, bomuld sokker. I dag er nogle atletiske sokker lavet med CoolMax teknologi, der holder dine fødder tørre og kølige, selv i den værste varme. Du kan læse op på dette stof ved at besøge: http://coolmax.invista.com/faqs.html eller ved googling nøgleordene "Coolmax stof". Uanset hvad du gør, ikke pakke mørk farvet polyester sokker - hvis du har planer om at være udenfor i varmen, fordi dine fødder vil føle brænde.

 2. Pack solcreme, solcreme og mere solcreme. Hvis du planlægger at være udendørs, kombinere en god hat med den rigtige solcreme. Den almindelig misforståelse er "one size fits all"-teori for solcreme. Det anbefales at købe én type solcreme specielt lavet til ansigter og en anden type specielt lavet til din krop. Hvis du planlægger at være udendørs, chancerne er, at du vil svede og ligesom disse vabler på fødderne, er der ikke noget værre end at have den dødbringende kombination af sved og solcreme i dine øjne.

  Hvis du ikke ønsker at spendere på solcreme, købe et godt produkt til dit ansigt og bruge billigere, no-brand ting på din krop. Solblokkere lavet til ansigter kommer nu som oliefri cremer (ikke olie). Et tip til kvinder: så du får klar til dine daglige aktiviteter i Caribien og planen om at anvende makeup, skal du bruge solcreme som en base, lade det tørre i cirka 15 minutter, og derefter anvende din makeup. Du kan også finde kosmetiske mærker, der gør en tonet sunblock for dit ansigt, hvis du hellere vil bruge kosmetik i stedet for en traditionel solcreme.

  Et godt sted at starte er Banana Boat line - de laver produkter til både ansigter og kroppe: http://www.bananaboat.com , Coppertone s Vand Babies: http://www.coppertone.com eller Bull Frog Sunblock: http: / / www.bullfrogsunblock.com . Hvis du ønsker at købe en højere kvalitet solcreme, Kiehl s gør nogle fantastiske produkter. Besøg dem på nettet: http://www.kiehls.com .

 3. Et par gode polariserede solbriller vil hjælpe dig ud. Nøglen til iført solbriller, er at sikre, at de er polariseret, så sørg for at den er mærket som sådan, når du køber dem. Nogle gode udgangspunkter er Oakley: http://www.oakley.com , Bolle Solbriller: http://www.bolle.com eller Ray Ban: http://www.ray-ban.com . Selvom disse mærker er på dyr side, de er meget god kvalitet og normalt kommer med garantier.
 4. Hvis du er i den varme Caribien, kan chancerne være, at du kræver en badedragt. Da der er så mange præferencer og en næsten endeløs liste over badedragt mærker / valg, indstillingen er alle dine. Dog anbefales det at pakke mindst to badetøj, hvis du har planer om at nyde vand dagligt (så som man tørrer, har du en tørdragt til at bære den følgende dag).

  Hvis du er forvirrede om steder at shoppe eller ikke har adgang til butikker, der sælger badetøj, kan du ønsker at se i følgende mærker: Roxy mærke: http://www.roxy.com , alt men vand: http: / / www.everythingbutwater.com , Speedo: http://www.speedo.com eller blot google nøglen ordene "badetøj".

  Sørg for at du har alt, det tager at besøge Caribien. (Efterår / vinter): Forbered vinden ved at pakke en komfortabel vindjakke eller lys sweater.
  Sørg for at du har alt, det tager at besøge Caribien. (Efterår / vinter): Forbered vinden ved at pakke en komfortabel vindjakke eller lys sweater.

  Tip til kvinder: at bringe langs en ​​strand wrap til at gå over din badedragt eller et let kjole, mens du er på stranden eller poolen er nemt og bekvemt for at bevæge sig rundt.

  Tip til mænd: om din stil er shorts, surf shorts, eller trusser, alt går i Caribien - så bære, hvad der er mest behageligt for dig.

 5. Siden solen, igen, er brutal, så sørg for at pakke nogle aloe vera. I dag er Aloe Vera sælges som både traditionel eller "blå" (den blå aloe vera omfatter normalt en smerte-relief ingrediens). Det kan være praktisk at have begge produkter til rådighed i tilfælde af en dårlig forbrænding. Det anbefales også at pakke bug spray. Hvis din hud er følsom, kan du tjekke ud Skin So Soft produkter.
 6. Sidst, men vigtigst, glem ikke dit pas og nyd dig selv!