O2s

Hvordan til at pakke til varmt vejr vandreture

Vandring er en god måde at få motion og nyde udendørs

Vandring er en god måde at få motion og nyde udendørs. Når vejret er varmt, har du brug for at sikre, at du er godt hydreret og du pack lys. Bær løs behageligt tøj, der tillader huden at ånde. Nogle Vandreture gemmer endda sælge skjorter og vandreture bukser, der er behandlet for solbeskyttelse. Sætte en masse solcreme og Grib din hat og solbriller.

Hvordan til at pakke til varmt vejr vandreture. Vælg en lys rygsæk med mange tilgængelige rum.
Hvordan til at pakke til varmt vejr vandreture. Vælg en lys rygsæk med mange tilgængelige rum.

Her er hvordan at pakke til varmt vejr vandreture.

  1. Vælg en lys rygsæk med mange tilgængelige rum. Det bør have en side rum til din drink flaske og en front lynlås for nem adgang til din førstehjælp kid. Hvis du er at bringe et kamera, en del, hvor du kan strop på kameraet er ideel.
  2. Bring kun de fornødenheder, så du ikke veje dig ned. Du pack kan synes lys, når du først pakke, men ved middagstid, vil det føles som om det vejer et ton.
  3. Bringe mindst en liter vand for en dag vandretur. Bring mere, hvis du er i stand til. Du kan aldrig over pack vand, da du vil bruge det til at drikke og til måske vaske dit ansigt, når det bliver for varmt. Nogle foretrækker sportsdrikke, der indeholder elektrolytter. Hvis du medbringer en flaske det, bare sørg for du stadig har noget vand.
  4. Pack letvægts nærende snacks. Nødder, trail mix, kiks, tør korn, granola eller energi barer er populære. Du skal bruge en energikilde især da varmt vejr kan gøre dig føle sig mere træt. Hvis du er pakning en frokost, sørg for at det kan modstå varme temperaturer, så holde sig væk fra mejeri baserede fødevarer såsom yoghurt og sandwich med mayonnaise.
  5. Glem ikke en lille førstehjælpskasse. Du ved aldrig, hvornår du vil løbe ind i gift eg, trip på sporet eller få et bistik. Dit førstehjælpskasse bør have Band-aids og alkohol eller antiseptiske servietter og aloe gel eller Kalamin lotion for bid eller kløe. Medtag et par kapsler af smertestillende og allergi medicin eller anti histaminer. Har en ren multi værktøj som en schweizerkniv så godt.
  6. Pak et ekstra trøje. Det bør være let farvet, letvægts. Du kan være nødt til at ændre i i, hvis du får gennemblødt af sved. Har en anden ændring af tøj venter i bilen, når du vender tilbage fra vandretur.
  7. For din sikkerhed, bringe et fuldt opladet mobiltelefon, et kort eller GPS med dig. Før du forlader, skal du sørge informere deres parken eller nærmeste familie, hvor du skal hen, hvad trail du vil følge, hvem du er sammen med, og hvad tid du forventes at være tilbage.

Start din vandretur tidligt, når det er meget køligere og undgå for meget direkte sollys. Sørg for at du fik nok hvile og spiste en god hjertelig morgenmad. Vælg stier, der er skraveret eller har nogle brise. Som dagen skrider frem, skal du sørge for hele tiden hydrat dig selv til at undgå hedeslag eller dehydrering. Stop for pauser og ikke presse dig selv, hvis du ikke kan fuldføre sporet. Glad Vandreture!