O2s

Hvordan til at pakke til en familie weekend getaway

Du har fået en destination i tankerne

Du har fået en destination i tankerne, gas i tanken, og en familie klar til sjov. Nu er det tid til at pakke. Brug disse retningslinjer for at komme i gang, og du vil være ud af døren og på vej på ingen tid.

 1. Trække på hjælp fra dine børn. Lær dine børn værdifulde organisatoriske evner ved at lade dem pakke deres egne poster. Det vil lette din belastning og fremme selvtillid og selv-ansvarlighed i dine børn.

  For at hjælpe dem i gang, skal du oprette en tjekliste. Ældre børn kan håndtere en tjekliste selvstændigt, mens yngre børn kan have brug for verbale signaler såsom "Nu skal du gå få to par bukser."

  Hvordan til at pakke til en familie weekend getaway. Trække på hjælp fra dine børn.
  Hvordan til at pakke til en familie weekend getaway. Trække på hjælp fra dine børn.

  Overveje at få hvert barn sin egen duffle taske eller rygsæk for hans tøj, hårbørste, toiletartikler og små udstoppet dyr eller et stykke legetøj. Vær sikker på at dobbelttjekke hvad børnene pack at sikre, at ingen ender grædende om ikke at have nok sokker eller undertøj!

 2. Beklædning. Børn bliver våd, rodet og beskidt. Så bringe mindst én ekstra skjorte, bukser, shorts, strømper og undertøj per barn. Medbring en solid pind pletfjerner til små pletter og spild.

  Være en minimalistisk, når pakning til dig. Bring neutrale mix-and-match tøj, der arbejder dobbelt tid i dage og nætter ud. Prøv at bringe et enkelt par sko, og et andet par flip-flops eller hjemmesko.

  Du har fået en destination i tankerne. Alderssvarende poster.
  Du har fået en destination i tankerne. Alderssvarende poster.

  Går til stranden? Medbring to badetøj per person - én til morgen splash og en anden for eftermiddagen. Der er ikke noget mere ubehageligt end at sætte på en våd, kold, sandet trop.

 3. Toiletartikler. For en weekend, vil rejse størrelse tandpasta, shampoo og lotion være tilstrækkelig. Hvis du foretrækker et andet mærke end de få tilbudt i rejse størrelse, købe små plastflasker og fylde dem med din egen.
 4. Snacks. Må ikke blive overrasket over at høre, "Jeg er sulten!" to blokke efter du trække sig ud af indkørslen. Så vær forberedt med sunde snacks, der tilbyder maksimal tilfredshed og minimal rod. Saft bokse, mini vandflasker, saltkringler, rosiner og andre tørrede frugter, baby gulerødder og selleri sticks, gummies, snack crackere og trail mix er alle crowd pleasers. Har en plastikpose på hånden til at indsamle papirkurven.
 5. Alderssvarende poster. Hvis du rejser med en baby, pack must-haves som en bærbar kravlegård med krybbe indsats, fødevarer, og masser af oprydning klude. Børn vil nyde rejse-størrelse spil, kunst-apparater, bøger og andet legetøj til rejsen. Opret en "rejse overlevelse pack" ved at udskrive sider fra Rejser spil for familier og børn . Husk en bred vifte af musik og højtlæsning historie cd'er til turen.
 6. Overvej temperaturområder og vejr forandringer. Pack lag til forskellige dag-og nattemperaturer. Planlægge for uventede vejrskift såsom pludselig regnvejr, blæsevejr eller kølige aftener. Medbring altid en sweatshirt og jakke.
 7. Ting at gøre. Omfatter hjem præparater i din checkliste. Er planterne vandes? Er kæledyr plejes? Må familiemedlemmer og naboer ved, hvordan og hvor at nå dig? Gå gennem dit hjem for en sidste kontrol inden de forlader.

Vigtigst, husk at fokusere på sjov

Vigtigst, husk at fokusere på sjov. Du kan altid købe, hvad du har glemt at pakke. Nu låser op og hovedet ud for en familie weekend sjov.