O2s

Hvordan til at pakke et nyt produkt

Hvis du er i færd med at indføre et nyt produkt til detailhandel, en af ​​de ting, du bør tage tid til at forberede, er dens emballage. Emballagen er over for dit produkt, og selvom det er på ingen måde den eneste måde, dit produkt vil blive bedømt, god emballage er helt sikkert den bedste måde at få dit produkt bemærket. Så hvis du leder efter tips om, hvordan at pakke et nyt produkt, her er nogle retningslinjer for at hjælpe dig ud:

Hvordan til at pakke et nyt produkt. Design pakken med det produkt i tankerne.
Hvordan til at pakke et nyt produkt. Design pakken med det produkt i tankerne.

  1. Design pakken med det produkt i tankerne. Husk, at din pakke og dit produkt være sammenhængende, med andre ord, bør din pakke ikke bryde væk fra dit produkt. Hvis du sælger et fødevareprodukt, for eksempel, så lad dine venner og kolleger smage det, og brainstorme med dig, hvad det minder dem om, og hvilke følelser det giver dem. Så prøv at oversætte alle disse indsigter til kunsten.
  2. Få idéer fra produkter, der allerede på markedet. Når du tænker på nye produkt emballage, er det godt at vide, hvordan konkurrerende mærker gør deres egen emballage. Dette har to formål: at hjælpe dig med at designe din emballage, så det er adskilt fra konkurrenterne, og alligevel på samme tid, du ikke ønsker at afvige for meget fra de normer. For meget afgang fra, hvad folk er vant til, kan ikke lover godt for deres accept af dit produkt.
  3. Følg føderale regulerede retningslinjer for produktets emballage. Bortset fra design, en anden vigtig overvejelse du nødt til at gøre, er sikkerheden af ​​emballagen. Dette gælder især for fødevarer. Aspekter af sikkerheden omfatter hvordan forfalskes modstå din emballage er, hvor relevant emballagen er for den type produkt, hvor rent disse materialer er, og om disse materialer har skadelige stoffer, der kan forurene produktet. For mere information, tjek hjemmesider Food and Drug Administration samt Consumer Product Safety Commission.
  4. Kender andre egenskaber, der gør pakning effektiv. God emballage skal være praktisk (dvs. ikke svært at åbne alligevel sikker), informative (dvs. skal bruge et sprog, som forbrugerne forstår), enkel og nem at håndtere, meget læsbare, og relevant for dit mål købere.
  5. Gå grøn. Gør din del i at gøre verden til et bedre sted ved at arbejde med jord-venlige emballage. Vælge at bruge bionedbrydelige eller genbrugsemballage. Dette skridt vil også helt sikkert appellere til en meget miljøbevidst marked.
  6. Kend din målgruppe. For eksempel, hvis din målgruppe er de unge, urbane professionelle, der altid er på farten kan du pakke dit produkt fremhæve bekvemmelighed og brugervenlighed. Du kan også vælge at få dit produkt i mini-størrelse, det er, perfekt til solo forbrug eller til at medbringe på ture. Med andre ord, designe pakke, så det appellerer til og taler til behovene i din målgruppe.

Der har du det

Der har du det! Disse er blot nogle af de retningslinjer for, hvordan at pakke et nyt produkt. Du ønsker måske at gøre nogle forskning også de psykologiske virkninger af design (farvekombination og figurer), så du yderligere kan gøre dit produkt emballage mere tiltrækkende, selv på det ubevidste plan. Held og lykke!