O2s

Hvordan til at pakke en cykel grundlæggende nødsituation kit

Udøver er ikke bare en vigtig rutine

Udøver er ikke bare en vigtig rutine. Det er nødvendigt at opretholde en sund livsstil. Og en af ​​de bedste og mest nød former for motion i dag er cykling. Nogle cykel med en ven, med en speciel person eller endda med hele familien. For den atletiske, er cykling en hobby. Nu, om du gør det som en hobby, eller bare for at opretholde en sund livsstil, er det vigtigt, at du har med dig en grundlæggende nødsituation kit til at afhjælpe eventuelle problemer, du kan støde på vejen, såsom flade dæk, eller værre, skader. Nedenfor er måder om, hvordan at pakke din grundlæggende cykel nødsituation kit.

Hvordan til at pakke en cykel grundlæggende nødsituation kit. Køb en lille pose, der kan placeres under sædet på din cykel.
Hvordan til at pakke en cykel grundlæggende nødsituation kit. Køb en lille pose, der kan placeres under sædet på din cykel.

Køb en lille pose, der kan placeres under sædet på din cykel. Første ting du skal gøre er at købe en lille pose, der kan placeres under sædet af cyklen. Denne pose vil indeholde alt hvad du behøver at gøre din foretrukne øvelse. Vær sikker på, at denne taske vil være lille nok til ikke at forårsage gener for dig, men stor nok til at holde alt, hvad du har brug for, såsom den grundlæggende nødsituation kit, værktøjer osv. Denne taske skal også have en rem, der vil sikre sin plads under dit sæde.

Forbered dækjern til at ændre flade dæk

Forbered dækjern til at ændre flade dæk. Nu er det tid til at forberede dem, der vil blive placeret inde at grundlæggende nødsituation kit. Først på listen er en dækjern til flade dæk. Husk, at en af ​​de mest almindelige problemer, du vil støde på vejen er et fladt dæk. Du vil ikke være i stand til at gøre noget uden dækjern med dig. Selvfølgelig er du nødt til at sikre, at armen er lille nok til at passe i din taske.

Tilføj co2 inflater eller lille pumpe

Tilføj co2 inflater eller lille pumpe. Næste på listen er en CO2 inflater eller en lille pumpe. Som nævnt et fladt dæk er en af ​​de mest almindelige problemer, du vil støde på. I modsætning til biler, der bærer reservedele dæk, bare en cykel har virkelig til at stole på sine to hjul for at få dig hjem. Så CO2-pumper eller små pumper er nødvendige for at holde dine dæk fuldt luftet. Hvis dækket er utæt stadig, skal du bruge disse for at nå den nærmeste cykelhandler, eller i bedste fald dit hus. CO2-pumper er til engangsbrug og billige. Du vil ikke have svært ved at se og købe en.

Tilføj et grundlæggende mini værktøj

Udøver er ikke bare en vigtig rutine. Forbered dækjern til at ændre flade dæk.
Udøver er ikke bare en vigtig rutine. Forbered dækjern til at ændre flade dæk.

Tilføj et grundlæggende mini værktøj. Det er også vigtigt, at du har med dig grundlæggende mini værktøj til at holde dig bevæbnet i tilfælde af en nødsituation. Det bedste værktøj ville være hæren schweiziske knive, som bærer en række værktøjer anvendelige på næsten alle tidspunkter. Det bærer små skruetrækkere samt små skruenøgler, knive, et par små saks osv. Dette værktøj vil tillade dig at gøre mindre fejl.

Tilføj grundlæggende førstehjælp. Du skal også tilføje grundlæggende førstehjælp i tilfælde af mindre ulykker til skader eller sår. Hold en række band-aids, bomuld og en praktisk hydrogenperoxid til øjeblikkelig behandling af skader.

En grundlæggende cykel nødsituation kit er en nødvendighed for dig fuldt ud at nyde cykling. Det vil hjælpe dig afhjælpe de mulige besvær du kan støde på vejen. Husk, at forberedelserne til værre scenarier er lige så vigtigt som at nyde selve spillet. For sikker på, vil du ikke ønsker at vende ryggen fra cykling bare på grund af en dårlig oplevelse du stødt fra et simpelt problem med fladt dæk.