O2s

Hvordan til at modellere hatte

Modeling hatte kunne give dig en stor sjov. Men ligesom modellering moderigtigt tøj, det kræver en bestemt type holdning - en, der er klar og selvsikker. Så bortset fra din gejst og high-ånd, her er nogle fingerpeg om sportslige hatte bedre:

Hvordan til at modellere hatte. Hvis alt andet er mislykkedes, og du er næsten at give op.
Hvordan til at modellere hatte. Hvis alt andet er mislykkedes, og du er næsten at give op.

1.. Find ud af, hvornår en hat passer til dit hoved perfekt. Hvordan gør du det? Her er et simpelt trick. Når du forsøger det ud, sætte det hele vejen ned dit hoved. Når du har gjort det jævnt og der er ingen klump eller bule på toppen, har du den rigtige størrelse. Være lykkelig. Ser glad. Selvfølgelig har du altid mulighed for at bede om en anden hat, hvis du føler der er noget galt med den du fik. Anmod høfligt.

2.. Spørg "rollespil spørgsmål" for at inspirere dine modellering stint. Forestil overfor et spejl så kvikke op din holdning ved at stille disse spørgsmål:

  • Hvorfor jeg bære denne hat?
  • Hvor skal jeg bære denne?
  • Hvordan skal jeg bære dette dristigt?

Sådanne spørgsmål vil helt sikkert opfordre dig til at vise den rette holdning og handle ud af den bedste humør, uanset om du er foran et flimrende kamera eller du brovtende på den forhøjede rampe.

Hvordan til at modellere hatte.
Hvordan til at modellere hatte.

3.. Kende og værdsætte formen på dit ansigt. Ifølge cs.vu.nl , kunne nogen bære en hat. Den understreger dog, at ved at forstå de grundlæggende regler, der er involveret i at vælge din hat baseret på formen af ​​dit ansigt, vil du være i stand til at skelne den type hat, der passer dig bedst. Eksperter erklærer, at hvis dit ansigt er ovalt, kan du bære næsten enhver form for hat. Andre ansigtsformer eller typer omfatter runde, firkantede, trekantede eller aflange.

4.. Brug din hat til at skjule fra se dine stærke funktioner. Hvis din næse er fremtrædende, eller hvis dine ører er udstående, tage væk opmærksomhed fra dem ved at bære din hat lidt fremad. Lad din hat bliver centrum for opmærksomhed.

5.. Overvej dit hår. Som man siger, dit hår er din kronen. Så brug det til din fordel, især når du har til opgave at don en hat. Et praktisk tip er dette. Vis mere af dit ansigt ved at lægge i håret bag ørerne, når du lægger på en hat. Det ville helt sikkert gøre dig ser mere flatterende.

Husk på, at en breton eller en baret eller noget med en kort ryg randen, når den bæres på tværs af din hårgrænse, kan perfekt fremhæve dit pandehår. Også, aldrig skjule håret under en hat. To ting er bundet til at ske for dig, hvis du bukker under for fristelsen. Enten føler dig usikker, eller du føler latterligt.

Hvis alt andet er mislykkedes, og du er næsten at give op

Hvis alt andet er mislykkedes, og du er næsten at give op, så bare henvise til denne gamle aide memoire: Det er dig, ikke Hat. Lad din personlighed afslører din passion og oplive din mode. Bær hat som om det var en del af dig. Vær stolt af det, og det ville gå ud klart og anderledes.