O2s

Hvordan til at løsne hudorme

Hudorme resultater fra porerne, der er delvist blokeret i din hud

Hudorme resultater fra porerne, der er delvist blokeret i din hud. Dette kunne også være på grund af overskydende oiliness af huden og hyppig brug af make-up. De overskydende toksiner bliver bortvist fra porerne i din hud fra lymfeknuder og blod væsker er fanget med sebum og bakterier, der er normalt åbne til overfladen. Det eksponerede areal oxideres derefter og bliver sort, deraf navnet hudorme. Disse vises i visse områder af dit ansigt, som regel på tværs af din pande ned til din næse og hage. Hudorme er fælles dilemma mennesker i alderen 12 til 25 og er især tydeligt i teenagere efter oplever puberteten. Hudorme er helt relateret til bumser og meget gerne sidstnævnte klemme dem kunne være meget vanedannende. Det kan imidlertid føre til en alvorlig acne problem, så før du prøver at fjerne dem med dine negle, om det tænker først. I stedet kan du vælge at prøve at bruge alternative metoder til hudorm fjernelse. Følgende er nogle tips til hudorm fjernelse behandling:

  1. Vask altid din hud med en sæbe, der har naturlige eksfolierende indhold. Efter vask dit ansigt, klappe din hud til at tørre med et rent håndklæde.
  2. Du kan anvende en ler maske på dit ansigt, hvis du ønsker, og det er meget tilrådeligt, at du bruger bentonit ler maske eller en tang ler maske.
  3. Når du bruger ansigts cremer, sørge for, at de indeholder alpha hydroxy frugtsyrer, også kendt som AHA. Disse er almindeligt forekommende i glycol-cremer og bruges til at fjerne hudceller, der er døde, og dermed udsætte hudorme. Tea tree olie har også vist sig at være et effektivt anti-inflammatorisk behandling af hudinfektioner.
  4. Undgå at vaske dit ansigt med sæbe i mere end to gange om dagen. Du kan bare bruge almindeligt vand sprøjt til at rense dit ansigt.
  5. En anden måde at helbrede hudorme er en praksis kendt som ægget metode. Men hvis du har allergi med æg, ville det være bedre ikke at prøve dem. Her er de enkle trin i behandling, at irritabel hudorm sidder i næsen ved hjælp af et hårdkogt æg:

Hvordan til at løsne hudorme. Når du bruger ansigts cremer.
Hvordan til at løsne hudorme. Når du bruger ansigts cremer.

  • Afkøl en hårdkogte æg, og begynde at skrælle skallen.
  • Du vil ikke blive bruge skallen, men i stedet vil bruge huden af ​​ægget.
  • Sæt huden over din hudorm derefter dække med en medicineret plaster natten over.
  • Fjern behandling i morgen og derefter vaske dit ansigt.

Der er mange behandlinger til rådighed i forbindelse med hudorme

Der er mange behandlinger til rådighed i forbindelse med hudorme. Du kan bruge medicin som benozyl peroxid at helbrede tilstoppede porer, men stadig, ville det være bedst at konsultere din læge først, før du prøver noget medicin i løbet af de genstridige hudorme i dit ansigt. Pore ​​strimler er den mest almindelige behandling, der anvendes til hudorme, men de er også betydeligt de mest skadelige. Brug pore strips kan skade din hud, hvor hudorm forbliver så det er mindst tilrådeligt at bruge dem. Men som altid, forebyggelse er den bedste behandling.

For at undgå den evige udseende hudorme over dit ansigt, så prøv at spise mindre af fødevarer med et højt fedt og kulhydrater indhold. Du kan vælge grøntsager, frugt og dem med rå fedtstoffer over dem. Desuden altid holde dine make-up materiale rene. Endelig altid vaske dit ansigt, når du vågner, og før du går i seng. Det er meget tilrådeligt at bruge varmt vand.