O2s

Hvordan til at krølle håret med skum ruller

Brug curlere på dit hår vil tilføje fylde og volumen

Brug curlere på dit hår vil tilføje krop og volumen. Dette er især nyttigt, hvis du har halte, glat hår. Ved hjælp af et krøllejern kan være svært på dit hår, og vil resultere i skader i det lange løb. Brug børstevalser er sikrere, men disse kan stadig være svært på hår. Skum curlers, på den anden side er skånsom mod håret. Hvis du sover med curlere på, skum curlere er også blødere. Disse kan være ideelle til brug med børn, da de ikke stikke hovedbunden, mens i sengen.

Der er forskellige måder at krølle dit hår ved hjælp af skum ruller. Du kan gå den direkte vej, bare at lade dit hår krøller, mens du sover. Eller du kan bruge hårprodukter til at hjælpe med at opretholde krop, hvis du påtænker at føntørre for en hurtigere indstilling.

Hvad skal du bruge:

  • Skum curlers
  • Hårmousse
  • Hårspray (ekstra styrke)
  • Føntørrer (valgfri)
  • Wide-tandet kam

Hvordan til at krølle håret med skum ruller. Brug mousse og hårspray.
Hvordan til at krølle håret med skum ruller. Brug mousse og hårspray.

Vask dit hår. Shampoo og tilstand dit hår som du normalt ville. Dup dit hår tørre med et rent håndklæde. På dette tidspunkt vil du ønsker dit hår til at være bare en lille smule fugt. Hvis det er tørt, vil det ikke krøller. Hvis håret er for våd, så er det måske ikke ordentligt tørre og krølle, mens du sover. Comb væk ledningsrod med en bred-tandede kam.

Krølle dit hår. Du bliver nødt til at beslutte om størrelsen krøller, du ønsker. Mindre sektioner resulterer i strammere krøller, og mindre tørretid påkrævet. Tag en lille sektion ad gangen, og starte rullende fra spidsen. Roll dit hår i midten af ​​curler. Rul curler under dit hår, da dette vil give det mere krop (end rullende mod toppen). Start i midten af ​​dit hoved, flytte din vej ned ad siderne og bagpå.

Brug mousse og hårspray. Hvis du hellere vil ikke sove med dine ruller på, bliver du nødt til at tilføje et par skridt før der rent faktisk curling dit hår. Forud for rullende dit hår, anvende lige nok mousse. Vær sikker på at anvende netop det nøjagtige beløb. For meget mousse vil være vanskeligt at tørre. For lidt mousse vil ikke holde dit hår ordentligt.

Efter anvendelse mousse, anvender hårspray. Derefter kan du rulle hvert afsnit ved hjælp af skum ruller.

Brug curlere på dit hår vil tilføje fylde og volumen. Husk at stramt rulle dit hår i skum ruller.
Brug curlere på dit hår vil tilføje fylde og volumen. Husk at stramt rulle dit hår i skum ruller.

Sove. Hvis du foretrækker at krølle dit hår natten, kan du nu sove med dine curlere på.

Blæse tør

Føntørre. Hvis du foretrækker at føntørre dit hår i stedet for at sove det ud til tørre, så kan du gøre det, når du er færdig rullende hver sektion på skum ruller. Føntørre dit hår lige nok til at tillade mousse og hårspray til at tørre.

Tag rullerne. Træk ikke curlere væk. I stedet langsomt ruller dem ud, og sørg for, at rullen ikke trækker på hår. Hvis nogle hår bliver filtret på rullen, omhyggeligt tage disse ud. Som en sidste udvej, kan du afskære tråde, der sidder fast i rullerne.

Husk at stramt rulle dit hår i skum ruller

Husk at stramt rulle dit hår i skum rullerne. I midten af ​​valserne skal se mast. Hvis skummet af curlere bliver for komprimeret, det er et tegn på, at de har mistet deres elasticitet, og at du bliver nødt til at erstatte disse snart.