O2s

Hvordan til at klæde en baby til en børnelæge besøg

I dine første uger og måneder med din baby

I dine første uger og måneder med din baby, helt sikkert du har brug for at foretage flere besøg på børnelæge til at sikre, at barnet fortsætter med at være sund og voksende. Og ligesom mange andre ting, vil din eksponering for denne aktivitet bringe dig ekspertise og mindske besværet. Dressing barnet skal også strategisk gøres for at skære tidspunktet for udarbejdelsen ned mens mindske din hovedpine.

Hvordan til at klæde en baby til en børnelæge besøg. Forbered kølige garderober til baby natten før besøget.
Hvordan til at klæde en baby til en børnelæge besøg. Forbered kølige garderober til baby natten før besøget.

De følgende tips om, hvordan du kan klæde din baby i dine besøg på børnelæge vil helt sikkert hjælpe dig:

  1. Forbered kølige garderober til baby natten før besøget. Dette vil spare dig fra besværet med at skulle forberede alt på dagen for besøget. Cool garderober er hensigtsmæssige i pædiatriske afdelinger, da disse er normalt varm værelser. Vælg bomuld, lys outfits, som er åndbar.
  2. Tjek vejret før de går ud af huset. Hvis vejret er koldt, forberede en jakke at varme baby, men sørg for at det er noget, der nemt kan fjernes, når du kommer til kontoret og tjekke op bliver nødt til at starte. Vær opmærksom på, at spædbørn har endnu et svagt immunsystem så sikrer sin komfort, når gå ud af huset. På den anden side, hvis vejret er varmt, bør babys tøj være åndbart.
  3. Sikre barnets komfort. Dette vil holde barnet glade og sunde.
  4. Barnet behøver ikke alt for mange tilbehør. Der er mange fancy baby-tøj, som kun er godt at se på. Det er stadig meget vigtigt at overveje, hvordan tekstilet ville føle på barnets sarte hud.
  5. Vælg tøj, der er nemme at fjerne og glide på. Det vil ikke være tiltrækkende for babyer at få sin hud, der udsættes for længe. Vær sikker på at hurtigt at rette op på ham efter check op.
  6. Glem ikke at medbringe et stykke legetøj til baby. Dette vil give bedre komfort, især når han har til at modtage billeder af indsprøjtninger eller når børnelæge skal kontrollere på hans krop.

Hvert besøg på børnelæge bør gøres så sjovt som kan være

Hvert besøg på børnelæge bør gøres så sjovt som kan være. Der er forældre, der foragter denne del, da de går hektisk om, hvordan man forbereder barnet og hans tøj. Faktisk Hemmeligheden er at være i stand til at forberede sig ordentligt. Hvis du har et planlagt besøg, så prøv at løse sine ting dagen eller aftenen før selve besøget. Også forberede forskellige muligheder for eventuelt skiftende vejr.

I dine første uger og måneder med din baby. Tjek vejret før de går ud af huset.
I dine første uger og måneder med din baby. Tjek vejret før de går ud af huset.

En anden vigtig ting at bemærke er tidsplanen for besøget. Formiddag er mere praktisk, da der kan være færre mennesker udenfor. Barnet kan nemt blive irriteret med uønsket støj. Det er også vigtigt at notere barnets fodring tidsplan. Sørg for at du har mælk nok til at bære sammen i din rejse.

Regelmæssige besøg hos børnelæge forventes specielt til nyfødte. Barnet skriger selv for ingen grund, og det er normalt. Men hvis barnet ser ubehageligt, kan råbet skyldes uhensigtsmæssige tøj. For at undgå dette, skal du sørge for at holde disse hemmeligheder om, hvordan at klæde en baby for børnelæge besøg.