O2s

Hvordan til at jage hjorte

Deer jagt er et populært spil sport på forskellige områder som New Zealand, North Europe, Storbritannien og Australien. Der er forskellige arter af hjorte jagtbare afhængig af sæsonen. Det hjorte jagt sæson sker på et tidspunkt, hvor deres befolkning kræver vildtforvaltning.

Hvordan til at jage hjorte. Få et jagttegn og sikkerhed kursus-kort.
Hvordan til at jage hjorte. Få et jagttegn og sikkerhed kursus-kort.

Hvis du ønsker at vide, hvordan at jage hjorte, her er de trin, du skal gøre.

Få et jagttegn og sikkerhed kursus card

Få et jagttegn og sikkerhed kursus-kort. Forskellige stater kræver deres egen jagttegn. Få en licens, der tillader dig at gå på jagt efter hjorte. Du kan også blive bedt om at få et sikkerhedskursus kort, der er specielt udstedes for forskellige tilstande.

Få den passende tøj og materialer

Få den passende tøj og materialer. For effektivt at jage hjorte, skal du have den rette beklædning og jagt værktøj. Deer er sædvanlige byttedyr og har udviklet en skarp sans for bevidsthed i deres omgivelser, så du er nødt til at sikre, at du perfekt blanding i deres miljø. Få camouflage tøj og støvler, der passer bedst til den type skov, hvor du planlægger at forfølge din jagt. Du kan også få kikkert, trail kameraer eller skoper til at hjælpe dig med at blive fortrolig med dine omgivelser. Du kan også bruge materialer, der efterligner hjorte opkald og dufte, eller spray, der eliminerer eller camouflage menneskelig lugt.

Bortset fra tøj, bør du også udstyre dig selv med den form for jagt værktøj at bruge som riffel, bue og pile, eller armbrøster. Andre poster, der måske ikke være nyttige i jagt rådyr, men er nødvendige for camping er lommelygter og lygter, sikkerhed veste, snacks eller klatring og stigen står, hvis du planlægger at campere i træerne.

Vide, hvornår det bedste tidspunkt at jage hjorte er

Få et jagttegn og sikkerhed kursus card. Få den passende tøj og materialer.
Få et jagttegn og sikkerhed kursus card. Få den passende tøj og materialer.

Vide, hvornår det bedste tidspunkt at jage hjorte er. Kend jagtsæsonen på det sted, hvor du planlægger at jage. Der er normalt pistol og bueskydning sæsoner for hjorte jagt. Du kan ende i fængsel, hvis du er fanget bringe hjem en hjort, når det er endnu ikke lovligt at jage. Hvis det er hjorte jagt sæson, det bedste tidspunkt at jage er før dagslys indtil midt på formiddagen, eller omkring en til to timer før nattetid. Dette er den normale tid, når hjorte kommer til og fro deres normale strøelse placeringer.

Kend det bedste sted at jage

Kend det bedste sted at jage. Lær alt om specie af rådyr, som du ønsker at jage. Find ud af, hvor de plejer at gå for at drikke eller få deres mad. Deer er glade for hårde træsorter som agern. Hvis du finder et sted med disse to elementer, så du har en stor chance for at bringe hjem en hjort.

Kend de forskellige jagt stilarter. Der er forskellige jagt stilarter at ansætte, når jagt hjorte. Den ene er stalking, hvor du følger stier og skilte efterladt af hjorte. Stand jagt er en anden, hvor du lejr ud eller vente i websteder, der er frekventeres af hjorte & ndashsuch som steder, hvor de leder efter mad og vand. Endnu jagt er en anden stil, hvor du kan roligt fortsætte hjorte, mens på samme tid at skjule dig selv i din jagt. Spot og stilk jagt er en anden, hvor du starter stalking en hjort, når du ser en. Find det bedste, der mest passer til din erfaring og niveau af tålmodighed i jagt


Deer jagt kræver disciplin og tålmodighed. Selv hvis du har alle de nødvendige oplysninger, hvis du ikke har eller ikke udvikler disse to vigtige egenskaber, ville du ikke lykkes i jagt en hjort.