O2s

Hvordan til at identificere riller på en golf klub

For en person

For en person, der ikke spiller golf, er at kigge på i rillerne på en golf klub ikke har meget mening. Men hvis du er en der er interesseret i sport, og vil gerne vide mere om hvordan du kan forbedre dit spil, ser på golf klubben nøje og rillerne på det er vigtigt. Det er rillerne på forsiden af ​​din golf klub, der bestemmer mængden af ​​spin anvendt på bolden.

Der er generelt kun to typer af riller, der anvendes i golf.

Hvordan til at identificere riller på en golf klub. De firkantede riller eller u-grooves.
Hvordan til at identificere riller på en golf klub. De firkantede riller eller u-grooves.

  • De firkantede riller eller U-grooves. Square riller på golfklubber øge en golf bolde spin sats og gør det lettere for bolden til at stoppe på den grønne. Men brugen af ​​denne type rille vil blive forbudt i 2010, da i henhold til afprøvning og forskning af USGA (Europe Golf Association), U-rillede klubber giver golfspillere en urimelig fordel, når de bruger golfbolde dækket i urethan i at komme ud af sandet og ru. U-grooves er ikke længere tilladt i elite-niveau konkurrencer og ved 2024 vil ikke blive tilladt i organiserede amatør spil.
  • V-rillerne. De V-rillerne forventes at erstatte Square riller. Baseret på tests udført af USGA de "V" form grooves anvender en hel del spin til en golfbold. Golfbolde, der er perfekt ramt, vil modtage identiske mængder af backspin fra fairway ligger. Sammenlignet med U-Grooves, V-Grooves giver mere konsekvent indvirkning på spin af en golfbold.

At hjælpe med at identificere riller på en golfkølle, kan du gøre følgende:

  • En kile klub eller jern anvendes, hvis en golfbold er i den ru, på kanten af ​​greenen, eller er i en sand fælde. Få en kile klub og undersøge sit ansigt, den del af golf klub, der rammer golfbolden. De V-formede eller U-formede linier set i ansigtet, er rillerne. Ved hjælp af et forstørrelsesglas, ser på den lille tilspidsning på tværsnittet af rillerne. Hvis det viser sig som en u-formet eller box udseende er det en U-groove sammenlignet med den anden rille, der vises i en V-rille form.
  • En driver klub bruges til lette spins. Når du undersøger rillerne på en chauffør klub, rillerne du vil se, er mere for æstetiske formål. Rillerne kan ikke engang dække førerens klubbens ansigt.

At identificere, hvis en klub har Ping Square Grooves, skal du gøre følgende:

  • Brug et forstørrelsesglas og kig på rillerne på kile klub eller jern.
  • Tjek producentens navn trykt og modellen. Alle Ping klubber produceret frem til år 2010 har firkantede riller. Du finder PING logo på bagsiden af ​​jernet sammen med fabrikanten, Karsten navn, klub gøre, og serienummer.
  • For at kontrollere lovligheden af ​​patentet. Du vil finde stemplet i Ping Eye 2 klub hulrum: US patent d276644 og D4512577.


Den type udstyr

Den type udstyr, der anvendes i golf kan ændre og forbedre den måde, dit spil er spillet på forskellige faglige niveauer. Afhængigt af hvilken type udstyr, der anvendes, kan du forbedre din præcision, distance, og din evne til hurtigt at stoppe bolden. Det er afgørende, at du ved, hvilken type klub at bruge og hvornår.