O2s

Hvordan til at helbrede barberkniv bumps

Razor bump på ansigtet for mænd

Razor bump på ansigtet for mænd eller på benene og armhuler for kvinder er alle meget grimme og forårsage irritation, der kan føre til infektion, hvis den ikke behandles tidligt. Razor bump normalt vises, når klingen af ​​shaveren rammer det område af huden, hvor hårsækkene vokse. For meget barbering også eksfolierer huden og hvis det gøres for ofte, kan forårsage nogle udslæt på huden. Der er enkle hjem retsmidler til at hjælpe med at helbrede barberkniv bump.

Hvordan til at helbrede barberkniv bumps. En måde at hjælpe med at helbrede en barbermaskine bump er at bruge tea tree olie og anvende det i sin rene form på det berørte område efter vask.
Hvordan til at helbrede barberkniv bumps. En måde at hjælpe med at helbrede en barbermaskine bump er at bruge tea tree olie og anvende det i sin rene form på det berørte område efter vask.

  • En måde at hjælpe med at helbrede en barbermaskine bump er at bruge tea tree olie og anvende det i sin rene form på det berørte område efter vask. Hvis det berørte område er i armhulerne, anvende tea tree olie først og lad det tørre, før du anvender deodorant. Det foretrækkes, at en pind deodorant anvendes i stedet for en rulle på.
  • Hvis det berørte område er i ansigtet eller på benene, og du er nødt til at gå ud (naturligvis kan du ikke dække dit ansigt), og du foretrækker at bære shorts, derefter et par minutter før de forlader, kan du anvende koldt omslag på det berørte område . Dette vil medvirke til at reducere hudens rødme og vil aflaste irritation, hvis det kun for en stund.
  • Om aftenen, hvis du bare blive hjemme for hele dagen, eller du kan sætte nogle creme til ble udslæt på det berørte område. Ble udslæt cremer er formuleret til følsom babyens hud, så det er sikkert at anvende på ansigt, armhuler og ben. Det lindrer barbermaskiner brænde og har også helbredende egenskaber.
  • For benene, kan du også sætte en lille mængde hydrocortison creme på barberblade bump. Dette hjælper også lindre det ramte område.
  • Brug løstsiddende tøj så meget som muligt for at undgå yderligere irriterende det berørte område, og hvis det berørte område er i ansigtet, ændre pudebetræk med blødere, bomuld, lavet stof.
  • Hold altid irriterede område tørt mod fugt (vand), men anvende fugtighedscreme eller creme, fordi overdreven tørhed tilføjer også til irritation.
  • Det er tilrådeligt at stoppe barbering de ramte områder for en periode indtil barberblade bump er helt helbredt. Også undgå voksning, da dette yderligere vil irritere huden og er yderst smertefuldt.
  • Brug et nyt sæt barbering knive, når du er at genoptage barbering. Brug en barberskum at undgå at udvikle barberkniv bump igen. Barberskum med aloe vera har sine fordele, da det giver naturlige fugtgivende egenskaber.


Det er tilrådeligt at undgå barbering mod hårvækst, hvis dette fører til udvikling af barberblade bump. Barbering sidelæns i stedet, snarere end direkte mod retning af hårvækst. Undgå at sætte på kroppen parfume, Köln eller duftende lotion på de berørte områder. I stedet gælder kun de retsmidler nævnt ovenfor, indtil alle barberblade bump er helt helbredt. Duftende parfumer og cremer kan føje til irritation og kan endda forårsage infektioner, hvis de anvendes på beskadiget hud, så vær forsigtig. Også undgå at sætte på alkohol på irriterede områder, da dette vil stikke endnu mere, og vil få barberblade bump at blive mørkt.