O2s

Hvordan til at gøre ikke - gennemboret krop smykker

Piercing har været en praksis i næsten 5000 år

Piercing har været en praksis i næsten fem tusind år. Beviset for den tidligste piercing er tydelig i en mumie sportslige et par øreringe. Piercing er enhver handling, der er tilskrevet til at gøre et hul eller en punktering i nogen del af kroppen til at gøre en åbning. Denne åbning er brugt til at placere nogen form for smykker.

Mens øre piercing er en almindelig praksis blandt piger og endda drenge, så øreringe kan bæres, er piercing ikke begrænset til disse dele af kroppen. Flere og flere personer har udviklet sympati i retning af piercing brystflæsk, tunger, næser, læber og endda øjenbryn.

Piercing kan være både åndeligt skrå eller skønhed hælder

Piercing kan både åndeligt tilbøjelige eller skønhed tilbøjelige. Hvis du er ved at udvikle nogle interesser i piercing, men nægter at beskæftige sig med nogen fysisk smerte eller en langsigtet forpligtelse med åbningerne, så kan du vælge at bære uden huld krop smykker. De fleste smykker butikker og endda mode tilbehør butikker sælger uden huld krop smykker. Der er en masse fancy øreringe, der er simpelthen klippet på ørerne for at få dem ud, som om de virkelig slidt på huller i ørerne.

Gør dine egne stykker af krop smykker er også en mulighed for dig. Du kan udforske på din kreative side og endda bruge nogle gamle elementer, der er på din kommode.

  • For at gøre en mave ring, få et stykke af dinglende hoop øreringe. Brug et par nåle-næse tænger til at fjerne eksisterende krog på din ørering, som du ikke længere behøver dette.
  • Du får brug for nogle øjenvipper lim, rhinestone klistermærker og eye-make up remover til dette projekt. Forbered nogle perler til at dekorere dine smykker.
  • Påfør en lille mængde af lim på indre bue af navlen. Eyelash klæbestoffer er sikkert for hudkontakt, da du normalt bruge dette til at knytte falske øjenvipper på din låg. Brug dine fingre til at fastgøre dingle ind i din mave. Tryk forsigtigt på klæbemidlet indtil dingle sticks på din mave.
  • Når dingle er sikkert fastgjort på din mave, er det tid til at dekorere og tilføje mere sjov til dine smykker. Påfør en lille mængde lim over navlen. Tillad et lille hul på omkring to centimeter fra din navle. Anbringe et stykke vulst på klæbemidlet. Dette vil skabe en illusion af at have en krog på din mave. Næste, skræl den klæbende tape fra rhinestone mærkaten og sted mærkaten i mellem perle og din navle. Dette vil gøre et indtryk af to body-piercing snarere end blot én.
  • Du kan gøre det samme trin, hvis du ønsker at bære et øjenbryn ring. Simple stick de dinglende hoop på din øjenbryn og skabe de samme illusioner have krogene. Sørg for at du bruger proportional dingler og perler.
  • Sport din ingen gennembore krop smykker på din næste bytur. Tager det off er meget nemmere end at sætte dem på. Nogle øjenvipper lim er så let at fjerne, at du kan simpelthen skræl dem væk. Forsøg ikke at skræl dem fra, hvis manuelt, hvis du føler nogen form for smerte. Du kan anvende nogle eye-makeup remover eller olie på området for at gøre skrælle lettere.


Hvordan til at gøre ikke - gennemboret krop smykker. Påfør en lille mængde af lim på indre bue af navlen.
Hvordan til at gøre ikke - gennemboret krop smykker. Påfør en lille mængde af lim på indre bue af navlen.

Hold din dingle og perler for din fremtidige brug.