O2s

Hvordan til at gøre en ørering remover

Når du får dine ører piercet

Når du får dine ører piercet, er der en chance for, at øret kan blive smittet, hvis du ikke tager sig af det ordentligt. Dette kan være kløende og din øreflip kan blive smittet. Når dette sker, skal du fjerne pigge til at lade dit øre ånde. Fjernelse af stud ved dig selv kan være smertefuldt. Du kan lave din egen ørering remover til at fjerne ørering uden at stresse dit øre for meget.

Følg de trin, der er angivet nedenfor, for at vide, hvordan du kan gøre en ørering remover:

  • Materialer, som du har brug for. De materialer, som du har brug for din ørering remover er en boremaskine, en maskine bolt, 2 stykker af flade metal kroge og en vingemøtrik.
  • Forbered vingemøtrikken. Den første ting at gøre, er at bore nogle huller på fløj møtrik. Du er nødt til at bore et hul for hver af vingerne. Hullet skal være stort nok til metalkroge at gå igennem.
  • Fastgør krogene. Få en af de flade metalkroge og stikke den gennem hullet, som du boret. Bøje metalkrogen ned, så det kan forblive på plads. Gør også dette med det andet metal krog på den anden side af vingen møtrik.
  • Fastgør til maskinen bolt. Brug boret at lave et hul i midten på enden af maskinen bolten. Få den fløj møtrik og skru det på maskinen bolt. Nu har du en ørering remover.
  • Brug øreringen remover. At bruge ørering remover, løkken på ørering vedhæfte på krogene, der er knyttet til den fløjmøtrikken. Sørg for, at hullet er afstemt med bagsiden af ​​øreringe. Skru forsigtigt, indtil du se, at tilbage din ørering glider tilbage til slutningen af ​​tappen. Når du har fjernet den bageste del af øreringe, langsomt skubbe stilken at frigøre ørering fra øret.

Hvordan til at gøre en ørering remover. Materialer, som du har brug for.
Hvordan til at gøre en ørering remover. Materialer, som du har brug for.

Det er så let at fjerne din ørering med ørering remover, du har foretaget. Hvis du lider af en infektion på grund af din nye ørering, er du nødt til at konsultere en læge med hensyn til behandling for det. Hvis det ikke behandles, kan infektionen udvikle sig og du kan have en gullig udledning kommer ud af piercing. For at undgå at have en piercing infektion, følge de tips nedenfor.

  • Brug steriliserede nåle. Har dine ører gennemboret af en professionel. Forsøg ikke at gennembore dine egne ører. Brug altid steriliseret udstyr, når der har dine ører piercet.
  • Undgå at røre din piercing. Efter piercing, undgå at røre dine ører. Dine hænder kan have nogle bakterier, der kan overføre til såret af din piercing, og dette kan forårsage en infektion.
  • Løsn dine øreringe. Sørg for, at øreringe, som du bærer ikke er for stramme. Hvis det er alt for stram, løsne det lidt op, så såret kan heles hurtigere og mere korrekt.
  • Rens din øreringe. Natten, øreringe fjern og rengør dem med alkohol. Dette vil dræbe alle de bakterier til stede på øreringe. Må ikke bære øreringe, når du går i seng for at lufte ud piercing. Det vil også forhindre irritation, da du kan ridse dine ører let, når gå i seng bære dem.