O2s

Hvordan til at gøre en manual til forsiden pivot på et skateboard

Skateboarding er en populær ekstrem sport, fordi det forårsager en ægte adrenalinsuset og der er mange tricks, som du kan udføre på et skateboard, det være sig en gade eller vert trick. Hvis du brænder for de sportsgrene, vil du higer til at lære nye tricks hver gang du træder på dit skateboard. Læring den manuelle måde at forsiden pivot på et skateboard vil tilføje krydderi til dit spil. Nedenfor er trin og guider til at hjælpe dig med at lære manualen til forsiden pivot.

  • Tjek din gear, inden du skøjter. Sørg for, at møtrikker og bolte i din skateboard er stramme, før du skate for at undgå ulykker. Tjek din grip tape, hvis det stadig er i god stand. Dine trucks og hjul skal også være stramt før du ruller.
  • Byg din hastighed for warm-up. Roll gradvist, indtil du har varmet dig op. Skateboardere strække at varme op deres krop, fordi varmer op vil hjælpe deres sind og krop udføre hårdt skateboard tricks. Må ikke rulle på en ekstra glat eller ru overflade, fordi du kan miste kontrollen, eller du måske bygge for meget fart, der kan udløse dias.
  • Check selv. Hvis du er klar til at gøre manualen til forsiden pivot, placer derefter dine fødder for en wheelie eller en manual. Balancing din mund frem er afgørende i dette trick. Sørg for, at du har styr på Ollie, og manualen, før du prøver manualen til forsiden pivot. The Ollie eller gøre skateboard lanceringen i luften med skateboarder, er den mest grundlæggende trick, som skateboardere lære i en skateboard.
  • Løft forhjul dit skateboard. Sæt din vægt i din bageste fod og holde balancen centreret i ryggen lastbil på dit skateboard.
  • Tag wheelie i front side pivot. Front side betyder, at din krop front står over for en mur eller nogen forhindring, som du ønsker at gå over. Omdrejningspunktet er en kick turn, men bestyrelsen vil vende rundt, mens det er i luften, i stedet for at dreje under dig.
  • Pop din spark, så du kan starte selv og din skateboard i luften. På din skateboard, skal du samtidigt trækker din forreste fod i den modsatte retning af din ryg foden. Begge dine fødder skal flytte din skateboard rundt i pivot.
  • Lavere forhjulene. Bøj knæene og jord. Komprimer din krop og pumpe ned en forhindring eller væg, så snart dine hjul nå fortovet.
  • Beskyt dig selv. Du er nødt til at beskytte dig selv fra sandsynlige skader, især hvis du er nybegynder. Bær kvalitet puder, seler, vagter og hjelme til beskyttelse, især i dårlige falder. Husk at identificere dit niveau. Må ikke gøre tricks, som du føler, du ikke kan gøre. Du kan prøve forhånd skateboard tricks, men har nok øve og udføre tricks omhyggeligt. Det er vigtigt at have jævnaldrende eller en gruppe i skateboarding, så du har folk til at give dig kommentarer og forslag til, hvordan du gør.


Hvordan til at gøre en manual til forsiden pivot på et skateboard. Tjek din gear, inden du skøjter.
Hvordan til at gøre en manual til forsiden pivot på et skateboard. Tjek din gear, inden du skøjter.

Skateboarding er en ekstrem sport, og du måske allerede har set folk, der kommer i ulykker i skateboarding. Hvis du ønsker at blive en professionel skateboarder, så det indebærer en masse øvelse for dig at lære tricks og udføre dem med ynde. Læring manual og manualen for at forsiden pivot er nyttigt for dig, fordi du kan indarbejde det i mere avancerede skateboard tricks.