O2s

Hvordan til at gøre en fakie ollie på et skateboard

Skateboarding kultur er så levende som nogensinde, og det har aldrig været mere populære. Mange mennesker over hele verden, behandle det som en hobby, mens mange flere har en unik passion for det. De spiser, indånder og leve skateboarding og udføre alle disse seje tricks, du ser på TV. Hvis du lige er at komme ind skateboarding og ønsker at se en smule bedre end dine kolleger nybegyndere, kan du prøve at lære en mere avanceret træk. Et sådant skridt er Fakie Ollie. Her er hvordan man gør en Fakie Ollie på et skateboard:

Hvordan til at gøre en fakie ollie på et skateboard. Landing et fakie ollie.
Hvordan til at gøre en fakie ollie på et skateboard. Landing et fakie ollie.

  • Den fakie ollie. Den Fakie Ollie er en kombination af to bevæger sig, Fakie og Ollie. Lad os tage fat på sidste først. Med Ollie, du hoppe fra en flad overflade i luften, mens dine fødder forbliver limet til bestyrelsen. For at udføre flytningen, skal du slå halen af ​​dit bord med den ene fod og som næsen stiger, flytte din anden fod fra midten til spidsen af ​​næsen, så du kan flade ud. Som du stiger, kan du bøje dine ben til at opnå en større afstand fra jorden. Denne ene af de mest basale og fundamentale træk i skateboarding. Udførelse af en Fakie mellemtiden er enklere, da alle det indebærer rider dit bord baglæns, med halen i spidsen. Når de kombineres, en Fakie Ollie er blot et Ollie gjort i bakgear.
  • Sikkerhed først. Vær forsigtig, når du gør tricks for første gang. Før du begynder at forsøge at udføre det trick, så sørg for at du er iført det rigtige gear. Hvis du er ny til skateboarding, bør du virkelig bære et komplet sæt af hjelme og skulderklap, fordi du sandsynligvis vil falde ned en masse. Kendskab førstehjælp er altid godt. Sørg for at du ikke praksis i et tætbefolket område, fordi du kunne såre andre.
  • Ridning bagud. Da du ændre Ollie, skal du vide allerede, hvordan man gør det, og at gøre det godt. Derfor, sørg for du øver dig rider baglæns. Det kan lyde som en temmelig simpel træk, men bare for at være sikker, tilbringe en time eller for at gøre en Fakie, før du forsøger en Fakie Ollie. Selvfølgelig, hvis du har endnu til at mestre en Ollie få det ned først, før du prøver eventuelle variationer af det.
  • Landing et fakie ollie. Kom i den rigtige position med den ene fod på spidsen af halen og den anden i midten. Du ønsker at få en god hastighed, ikke for hurtigt og ikke for langsomt. Lean lidt i den retning, du vil, for at kompensere for ridning baglæns. Når du er klar, tryk ned på halen til at poppe dig op og flytte din anden fod op brættet, som du stige. Land det rent og fortsætte med at rulle. Det er virkelig bare en Ollie omvendt, men da det er det modsatte af flytningen, kan det stadig være meget svært at lande.
  • Øvelse gør mester. Afsætte en masse tid på at øve dine bevægelser. Jo mere tid du bruger gør det, jo flere reps du gør godt, og jo lettere bliver det at udføre og at trække ud rent.


Igen kan Fakie Ollie synes som en meget let træk at gøre, men på grund af karakteren af ​​at flytte i bakgear, kan det få en smule forvirrende. Praksis indtil du får det og vise det frem næste gang til alle dine knopper.