O2s

Hvordan til at gøre en egyptisk kostume

En af de bedste helligdage, som folk forberede er Halloween

En af de bedste helligdage, som folk forberede er Halloween. Både børn og voksne tager tid til at dekorere deres huse, forberede godbidder og selvfølgelig, eller købe lave deres egne Halloween kostumer. Finde en god kostume kan være svært, især hvis du er på et stramt budget. Men at have et budget betyder ikke nødvendigvis at give op på at bære den fedeste kostume. Du skal bare nødt til at være opfindsom og kreativ.

Hvordan til at gøre en egyptisk kostume. Research.
Hvordan til at gøre en egyptisk kostume. Research.

En nem kostume, som du kan gøre ved dig selv, er den egyptiske kostume. Med blot et par plader og tilbehør, vil du helt sikkert være på udkig som en af ​​den egyptiske konger eller dronninger. Her er tips om, hvordan du kan lave din egen egyptiske kostume:

Forskning

Research. Først, forskning af den type egyptiske kostume, som du ønsker at gøre. De fleste egyptiske kostumer kan være lavet af klude og mange guld tilbehør. Du kan også vælge at lave en hovedbeklædning, hvis du ønsker. For nogle egyptiske kostumer, som du kan kopiere eller bruge som inspiration, kan du gå til webstedet costumecraze.com . Her finder du Cleopatra kostumer, kong Ramses kostumer, Nefertiti kostumer, Farao kostumer og mange flere.

Saml materialer

Saml materialer. Nu, baseret på det kostume, som du kommer til at bære, samle de materialer, du får brug for. Nogle af de grundlæggende elementer, der bruges i egyptiske kostumer er et hvidt lagen, guld pailletter, en sort paryk, guld snore, sandaler og guld tilbehør. Du kan også købe nogle guld stof maling, som du kan bruge til at dekorere din hvide plader eller male et reb, hvis du ikke har en guld snor.

Gør tøjet

En af de bedste helligdage, som folk forberede er Halloween. Saml materialer.
En af de bedste helligdage, som folk forberede er Halloween. Saml materialer.

Gør tøjet. For den egyptiske tøj selv, vil du bruge det hvide ark. Du kan lave en simpel tunika ud af det hvide ark ved hjælp af ledningen som et bælte. Du bliver bare nødt til at følge, hvad tøjet ser ud på det kostume, som du forsøger at kopiere. Du kan være nødt til at sy nogle dele af stof til at gøre arm huller og en hals hul.

Accessorize

Accessorize. For det tilbehør, kan du oprette en neckpiece ved at få ekstra hvidt stof og male det guld. Du kan oprette et cirkulært mønster og skæres midt på for at lave et hul stort nok til din hals. Dette vil være den neckpiece. Du kan sy guld pailletter på neckpiece at gøre det mere attraktivt. Bær din sorte paryk og du kan binde en guld snor omkring din pande. Bære sandaler til at afslutte look.

Disse er nogle af de tips, som du kan bruge, når du planlægger at lave din egen egyptiske kostume. Hvis du planlægger at deltage kostume parter, og du ikke ønsker at gentage dit udseende, behøver du ikke altid nødt til at gå til butikker for at købe eller leje dyre kostumer. Hvad du kan gøre, er at få et billede af det kostume, som du vil kopiere, og improvisere. En anden ting, du kan gøre, er at inspicere dit skab for nogle emner, som du kan bære som instant kostumer!