O2s

Hvordan til at gøre det tre - turn øvelse i kunstskøjteløb

I kunstskøjteløb

I kunstskøjteløb, bruger du den tre-drej teknik til at ændre din retning, enten fra bagud at videresende eller frem til tilbage. Selv om det er ganske enkelt at gøre, er du nødt til at praktisere og gøre nogle øvelser med henblik på at perfektionere det i løbet af din faktiske kunstskøjteløb. Her er hvordan du skal gøre det.

Hvordan til at gøre det tre - turn øvelse i kunstskøjteløb. Foretag en ny drejning.
Hvordan til at gøre det tre - turn øvelse i kunstskøjteløb. Foretag en ny drejning.

  • Har en varm op. Du er nødt til først at varme op dine hofter for de tre-turn. Gør dette ved at stå lige. Hælene sammen. Stræk armene sidelæns. Derefter twist dine hofter til siderne for flere henseender. Sørg for, at dine skuldre bevæger sig ikke, når du vrider dine hofter. Når du er færdig med den varme op, skal du fortsætte til boret.
  • Begynd at skate. Du er nødt til at bevæge sig i en halvcirkel, svæveflyvning med din højre fod som venstre fod er bøjet og placeret bag højre fod. Den venstre fod skal ikke røre jorden. Dine hænder skal strækkes lige. Den højre hånd skal være på forsiden som du glide.
  • Gør svinget. Du er nødt til at ændre retning, når du når kurven del af den halvcirkel. Så vride din hofte til venstre, så du kan glide baglæns og gøre kurven. Det er her, den hip-vridning øvelse kommer ind i billedet. Du er nødt til at vride perfekt, så du kan starte et sving. Efter vridning, vil du gøre en 180 ° graders vending. Fortsæt svæveflyvning før du har udført den halvcirkel.
  • Glide med venstre. Efter den første halvcirkel, en anden halvcirkel træk gør. Du bliver nødt til at skifte glidende fod, så denne gang du nødt til at bruge din venstre fod. Skub din venstre fod frem, mens din højre fod er placeret bag venstre fod, der ikke rører jorden. Din venstre hånd nu bør være på forsiden.
  • Foretag en ny drejning. Hvis du skal lave en tur, vride din hofte til højre. Dette vil ændre din retning-fra frem til tilbage. Nu bevæger sig baglæns, fortsætte svæveflyvning, indtil du er færdig med denne halvcirkel.
  • Fortsæt med glide-og-twist bevægelse. Tre-turn teknik vil dybest set hjælpe dig glide i halvcirkel. Den er nyttig ved fremstilling af en tur til at kurven del af den halvcirkel. Sørg for at gøre det tre-turn i en serie, indtil du har perfektioneret gøre svingene.
  • Kontroller kurve mærkerne. At vide, hvis du har gjort det tre-vende perfekt, så prøv at tjekke isen du skøjtede på. Du bør se perfekt halvcirkel kurver. Hvis du ser ridser i stedet for kurver, er du ikke skubber din fod fremad ordentligt efter udløbet af en halvcirkel.


Forinden øvelsen

Forinden øvelsen, skal du sørge for at forberede dine ting. Bær passende skøjter og praksis tøj. Også har nogle flasker vand på hånden. Mest sandsynligt, vil du blive praktisere tre-vende flytte sammen med andre avancerede bevægelser, såsom Mohawk turn, tilbagestående crossover, og frem delefiltre. Du er nødt til at lære og perfektionere alle disse, især hvis du er indstillet til at konkurrere. Sørg for at lære af en erfaren coach, der kan kompetent demonstrere hver kunstskøjteløb træk.