O2s

Hvordan til at glatte etniske hår uden relaxer

Tiden vil komme, at du vil vokse træt af din etniske hår

Tiden vil komme, at du vil vokse træt af din etniske hår. Med dette, vil du helt sikkert gøre næsten alt for at opnå glat hår. Men dette kan altid bringe skade på dit hår på grund af kemikalier på hår relaxers. Men nu, du helt har en mulighed. Hvis du ikke ønsker at risikere sundheden for dit hår, kan du vælge at glatte, at etniske hår på dit selv uden at bruge en relaxer.

Faktisk har du intet at bekymre sig om, når du ønsker at få en straight hår. Her er nogle tips, der kan hjælpe dig med at ordne dit hår uden at udsætte den for skade forårsaget af kemikalier fra relaxers:

Hvordan til at glatte etniske hår uden relaxer. Forbered dit hår til glatning processen.
Hvordan til at glatte etniske hår uden relaxer. Forbered dit hår til glatning processen.

  1. Forbered dit hår til glatning processen. Start denne proces ved at rense dit hår. Vask det pænt og tilstand det bagefter.
  2. Tør dit hår. Når du er færdig rense dit hår, kan du håndklæde tør det. Derefter skal du vælge en leave-in conditioner, som du kan anvende til dit hår. Der er en masse af denne slags balsam, som du kan finde på markedet. Alle af dem arbejder for at tjene dig ved at lukke akslerne af dit hår. Som et resultat af denne ansøgning, er kruset hår forhindres som fugtighed ikke kan længere ind i håret. Dette produkt er meget gavnligt, fordi når luftfugtigheden kommer ind i håret, kan effekten af ​​dine glattejern nemt vendes.
  3. Føntørre dit hår. Efter anvendelse af en leave-in balsam, kan du begynde at føntørre dit hår. Det er bedst, hvis du har en føntørrer med en børste vedhæftet i det. Du er nødt til at børste dit hår nedad med blæseren jagter det. Dette hjælper glatte håret lidt. Hvis du ikke har denne form for føntørrer, kan du bruge en almindelig én sammen med et hår børste.
  4. Opdel håret i sektioner. Brug din kam, er du nødt til at skille håret i fire sektioner. Fastgør hver del med et hår klip. Denne proces vil gøre udretning af dit hår meget lettere at administrere.
  5. Stryge dit hår. Nu skal du til at snuppe en flad jern til at glatte ud dit hår. Du kan starte med den ene del af dit hår på ryggen. Så sørg for hver streng er virvar-fri ved kæmning det gentagne gange. Bagefter skal du anvende tryk og varme til håret på den flade jern. Men sørg for at stryge i én bevægelse fra roden til spidsen så ingen bøjninger eller knæk vil udvikle sig.
  6. Stryge dit hår en gang mere. Inden dyrene flyttes til de næste dele af dit hår, så sørg for at gøre strygning igen. Dette er for at sikre, at dit hår er glattet perfekt.

Når den ene del af håret er færdig, kan du gentage de sidste to trin for de øvrige resterende sektioner af dit hår. Når du har fuldført disse trin til resten af ​​dit hår, kan du derefter byde velkommen til en nyt udseende med en frisk rettede hår.