O2s

Hvordan til at genkende og forstå rip strømninger i havet

En revlehul er én, der kan opstå når som helst

En revlehul er én, der kan forekomme på ethvert tidspunkt. Det er resultatet af havets naturlige bevægelsesmønster til en kystlinje, der kan være lidt mere tilbøjelige op ad bakke, et resultat af en sandbanke eller, hvis der er en række menneskeskabte bølgebrydere placeret for tæt på nærhed. Som havvand skyller mod stranden, kan det være spærret fra normal tilbagetog bevægelse ved revlen. Eller, kan havvandet bliver skålformet mellem bølgebrydere, der fungerer som en skål eller bækken. Normalt en rip strøm samler maksimal styrke fra retningen af ​​kanten af ​​vandet nærmest stranden og tilpasningen af ​​sandbanke eller bølgebryder. Rip strømme trække svømmere sidelæns før du trækker svømmere tilbage mod havet. Rip strømme er årsag til mange dødsfald i strandområder.

Hvordan man genkender en Rip Current

Hvordan til at genkende og forstå rip strømninger i havet. En revlehul er én, der kan opstå når som helst.
Hvordan til at genkende og forstå rip strømninger i havet. En revlehul er én, der kan opstå når som helst.

Da sandbanker ligger ofte under vandet og er ikke så let synlige, til at anerkende en rip strøm, kigge efter:

  1. En usædvanlig pause i den naturlige rytme af bølger
  2. Hvirvlende sand eller lidt mørke vand i et bestemt område af havet

Hvorfor rip strøm er så farlige

Den grundlæggende årsag en rip strøm er årsag til så mange dødsfald er normalt på grund af fejlvurdering af svømmere. Svømmere er ofte uvidende om hestehuller og faktorer, der forårsager dem. De har også fejlbedømme styrken af ​​en rip strøm, som er den største årsag er det den største årsag til at drukne på strande. Generelt, når en rip strøm sker, strande bogføre denne fare for at afskrække svømmere ind i vandet. Siden hestehuller kan ske når som helst, er det vigtigt at tage forholdsregler, bør en svømmer blive fanget i denne situation.

Den grundlæggende regel med svømmere er aldrig svømme alene.
Den grundlæggende regel med svømmere er aldrig svømme alene.

Hvad gør man hvis man er fanget i en Rip Current

Den grundlæggende regel med svømmere er aldrig svømme alene

Den grundlæggende regel med svømmere er aldrig svømme alene. Den anden tommelfingerregel, når svømning er altid at holde hovedet klart for den bedst mulige overlevelse. Det er mest hensigtsmæssigt, som anvendes til at blive fanget i en rip strøm. Den første ting at huske er ikke at gå i panik. Det kan lyde nemt, men det er en konkret faktor i forebyggelsen drukne i en rip strøm. Den næste ting at huske er ikke at forsøge at svømme mod land. Rip nuværende er for stærk og vil kun udstødning din energi reserver. I stedet svømme vinkelret på kysten indtil styrken af ​​revlehul er faldet. Dette sker, når vandet begynder at trække sig tilbage fra revlen eller hvirvel af cupping bølgebryder. Svøm langsomt i en sidelæns bevægelse, indtil du kan nå lavt vand. Selvom det kan synes en evighed, indtil revlehul frigiver sit greb, det kun varer indtil bølgerne trækker sig tilbage.