O2s

Hvordan til at genkende og behandle fodproblemer i ungdom fodbold

Fodbold, omend der i almindelighed har en lav skadeprocent (sammenlignet med andre high-impact idræt), medfører det en risiko for uheld, herunder dem, der kan føre til fodproblemer. Unge fodboldspillere er generelt mere udsat for risiko, især fordi de stadig udvikler deres fysiske-motoriske evner og sans for balance. Det betaler sig at vide, hvordan man genkender og behandle fodproblemer forårsaget af fodbold, for at sikre trivsel for dit barn.

  • Vide hvordan man forebygger fodproblemer. Det er bedst, at før dit barn går i indgreb i fodbold, skal han have en høj grad af fysisk egnethed til at sikre, at hans krop kunne modstå større effekt og stamme. Han bør også gøre det til en vane at udføre opvarmningsøvelser, før du spiller, og han bør bære fodboldstøvler, der kommer med fødderne støtte, dæmpning og stødabsorbering, og trækkraft funktioner. Den ideelle fodbold sko skal også have følgende: en fleksibel forfod område, en bred sål, der også er svagt buet, og tilstrækkelig plads til tæerne.
  • Genkende fodproblemer. De mest almindelige symptomer på en fod problem forårsaget af fodbold er smerter, dunkende ankler og hævelse. Disse kunne ske, når afspilleren kører, og hans fod pludselig rammer et bump på banen, når spilleren laver en skarp drejning på marken, eller når han vrider sin ankel, mens den kører. Et alvorligt-skadet spiller kan stadig være i stand til at gå, men med stor ubehag. Han skal vide, at når dette sker, bør han straks hvile på bænken før skaden vokser i sværhedsgrad.
  • Kender de forskellige typer af fodproblemer. Der er mange typer af mund problemer forbundet med fodbold. Et eksempel er græstørv tå, som er den opadgående drejning af storetåen. Dette er karakteriseret ved smerter og hævelse af storetåen, og behandlingen består af smertestillende og hvile. Et andet fælles fod problem er skade på toenail, hvilket kan føre til hæmatom (dannelse af blod under toenail). En behandling til denne betingelse kunne indebære piercing af toenail med henblik på at dræne blodet, der har indsamlet under den.
  • Vide hvordan man skal behandle fodproblemer. Igen, resten er absolut afgørende for den skadede spiller. Faktisk han så meget som muligt bør stoppe med at spille i cirka en til to uger efter skaden, og derefter gradvist genindføre sporten efter dette tidspunkt. Den langsigtede løsning vil afhænge af den særlige fod problem, der er ved at blive behandlet. For eksempel kan kronisk ankel forstuvning bekæmpes ved at styrke øvelser. Hård hud, der danner de knogler kan behandles ved at anbringe puder i sålen af ​​spillerens sko.
  • Konsultere en sports læge. Dette er for at kontrollere for mere alvorlige indre skader. I nogle tilfælde, for eksempel fodproblemer er symptomer på frakturer, hvis dette er tilfældet, kan en støbt være nødvendig. Lægen bør være den, til at diagnosticere den nøjagtige karakter af den skade, og for at give den rette behandling metoder.


Da risikoen for skader kommer med enhver sport

Hvordan til at genkende og behandle fodproblemer i ungdom fodbold. Vide hvordan man forebygger fodproblemer.
Hvordan til at genkende og behandle fodproblemer i ungdom fodbold. Vide hvordan man forebygger fodproblemer.

Da risikoen for skader kommer med enhver sport, så er det vigtigt, at du være opmærksom på de forskellige typer af skader, der kunne ske for dit barn, samt de måder for at behandle dem. Det vigtigste er at lære af nogle førstehjælp basics, og at tage ham til en god sports læge, når skaden sker. Held og lykke!