O2s

Hvordan til at geare op til basketball

Lær at geare op for basketball, før du begynder at spille basketball

I hvert sport, er der et særligt gear, at man skal bære, så du rigtigt kan spille det sport. For eksempel kan du ikke spille basketball, hvis er iført en gear for hockey, fodbold eller baseball. I basketball, vil det gear ikke gøre dig den næste Michael Jordan, vil heller ikke hjælpe dig med at være den Most Valuable Player, men iført den passende gear vil give dig mulighed for at spille sikkert og korrekt.

Hvordan til at geare op til basketball. Bær en basketball jersey.
Hvordan til at geare op til basketball. Bær en basketball jersey.

Den rigtige basketball redskaber, som du skal bære, er følgende: basketball jersey, basketball shorts, strømper og et par basketball sko. At geare op for basketball, bør du gøre følgende:

Trin 1

Bær en basketball jersey. En ideel basketball trøje er uden ærmer og består af polyester, bomuld, akryl og nylon stof. Det kan være i en stof eller enhver kombination af de fire stoffer. Du kan bære en rund hals eller v-hals trøje. Du kan også vælge fra en masse mærkenavne-Nike, Adidas, And1, Reebok, Converse, osv. Du kan også bære en replika trøje en favorit spiller eller en favorit hold. Vælg et jersey, der passer dig rigtigt. Må ikke vælge en løs trøje, fordi du måske komme til skade, hvis din modstander advertently eller uforvarende trækker din trøje.

Trin 2

Bær basketball shorts. Et par gode basketball shorts er også lavet af de stoffer, der udgør basketball jersey. Du bør bære en, der er knæ længde. Iført lange og løs basketball shorts kan komme i vejen, og begrænse dine bevægelser. En stram man kan være for afslørende og kan nemt blive revet. Iført en, der er for kort, vil gøre dig skydeskive for vittigheder af de andre spillere.

Trin 3

Lær at geare op for basketball, før du begynder at spille basketball. Bær basketball shorts.
Lær at geare op for basketball, før du begynder at spille basketball. Bær basketball shorts.

Bær sokker. Iført sokker er ikke kun for god hygiejne, men det er også for at beskytte dine fødder fra skader. Du ønsker ikke fodsvamp eller blærer, right? Iført sokker vil også give god trækkraft af fødderne. Den ideelle længde er lige over anklerne, men nogle spillere bære strømper op til knæene. Nogle ligaer er strenge at håndhæve den korrekte uniform, granske selv længde og farve sokker. For at være sikker, bør du bære hvide sokker lige over anklerne.

Trin 4

Bære et par basketball sko. Dine sko skal bestå af gummi. Som med basketball trøjer, er der masser af mærker af gummi sko at vælge imellem. Bær en, der passer til dine fødder. Du bør vælge en størrelse, som er en tomme eller mindre større end dine fødder til at give plads til dine sokker. Dette vil også fremme god blodcirkulation og god fod bevægelse. Pick en sko, der har nok polstring til din hoppe, løbe og vippende bevægelser i basketball. Vælge uanset design og sko skære du ønsker. Store folk normalt vælger high cut basketball sko mens små spillere foretrækker low cut sko til at tillade mobilitet og hurtigere spurter.