O2s

Hvordan til at fremhæve øjenbryn

Kvinder, der har tynde øjenbryn skal fremhæve brynene for at det til at poppe ud, når iført makeup. Fremhævning øjenbrynene kan også forbedre udseendet af øjnene. Der er flere tricks som du kan bruge for at fremhæve dine øjenbryn og gøre dem tykkere. Find ud af hvordan du kan gøre dette ved at læse de tip, der er angivet nedenfor.

Hvordan til at fremhæve øjenbryn. Brug mascara.
Hvordan til at fremhæve øjenbryn. Brug mascara.

Følg disse tips til at fremhæve dine øjenbryn:

  • Brug mascara. Du kan bruge almindelig mascara som du bruger til dine øjenvipper, hvis du ønsker at opnå tykkere øjenbryn. Vælg en farve mascara, der svarer til farven på dit hår for mere naturlige resultater. Dyp mascara ind i røret og omhyggeligt anvende mascara på dine øjenbryn med lette strøg. Følg hårets når dette gøres. Gør dette foran et spejl, så du kan se, hvor du søger. Det er vigtigt at have en rolig hånd, så du vil ikke sætte mascara på din hud.
  • Øjenbryn gel. En anden mulighed er at bruge øjenbryn gel. Det er ligesom mascara bortset fra at det er farveløs. Dette er bedst for dem, der allerede har tykke øjenbryn. Dyp wand ind i røret og anvende forsigtigt på dine øjenbryn. Brug korte strøg efter hårets. Du kan anvende mere gel på kanten af ​​dine øjenbryn til at holde håret velplejet. Bagefter bruge et øjenbryn pensel og gå over dine øjenbryn til at reducere sammenklumpning.
  • Brug eyeliner. Brug eyeliner til at fremhæve dine øjenbryn, hvis du ønsker at opnå en tydelig form. Sørg for at du eyeliner, der er lysere end farven på dine øjenbryn. Begynder at gøre slag på midten af ​​dine øjenbryn efter retningen af ​​håret. Gør flere slag, hvis du vil have dine øjenbryn til at blive vist tykkere. Bagefter skal du bruge en vatpind og blande eyeliner efter formen på dine øjenbryn til at have et naturligt look.
  • Brug øjenskygge. Denne teknik tilføjer mere form og farve til dine øjenbryn, så de ser renere og tykkere. Vælg en øjenskygge farve, der er en nuance lysere end farven på dine øjenbryn. Brug en tynd liner pensel og begynder at anvende øjenskygge på midten af ​​dine øjenbryn går mod dine templer. Tilsæt mere øjenskygge på de dele af dit øjenbryn, som du ønsker tykkere. Bagefter kontrollere, om formen af ​​begge øjenbryn er symmetrisk.


Disse er nogle af de muligheder, du har, hvis du ønsker at fremhæve dine øjenbryn. Før fremhæve dine øjenbryn, kan du ønsker at få dem striglet først. Du kan Pluk eller voks de omstrejfende øjenbryn ved dig selv, eller du kan også gå til salonen for at få det gjort for dig. Du vil have en lettere gang at fremhæve dine øjenbryn, hvis de allerede er præparerede i den ønskede form, du ønsker. At opnå det udseende, du ønsker, kan være svært i starten, men at fremhæve dine øjenbryn vil være lettere for dig, når du har gjort det flere gange.