O2s

Hvordan til at fremhæve et lille røv

Kvinder og nogle mænd er meget bevidste om, hvordan deres silhuetter ser især når de er iført tøj, der fremhæver deres tal. Der findes standarder, der er blevet foreviget af modeller, modedesignere og trend settere. Mens nogle mennesker er tilfredse med, hvordan deres krop ser ud, ville et stort flertal gerne vil have en god figur, der ser proportional på alle vinkler. Der er mønstre og farver samt den rette snit af tøj, der vil hjælpe fremhæve en lille røv. Her er nogle ideer.

  • Køb skræddersyet tøj, der vil passe dig ordentligt. Fremhæv din lille røv med tøj, der vil ramme det godt. Undgå tøj, der er enten er for stram eller for løs. For stramt tøj vil flade din allerede lille røv mens for løs tøj vil camouflere din lille røv under folderne i ekstra stof.
  • Vælg nederdele i interessante og dristige mønstre, der vil forstærke din røv. Diagonale striber vil give illusionen af ​​en bredere og større røv. Interessant og dristige mønstre vil føre øjet til at se på mønstret mere end hvad er indkapslet nedenunder. Dart på talje af en nederdel vil indramme taljen og fremhæve røv.
  • Lysere farver vil gøre dig se større, at din faktiske størrelse. Brug lysere stof til dine skørter og slacks til at gøre din røv ser større ud. Mørkere farver vil bidrage mere til at gøre dit look mindre.
  • Cargo bukser med plisseret baglommer og lommer med klap vil tilføje nogle løs vægt til en lille røv. Jeans med små lommer vil også hjælpe indramme røv og gøre det ser større ud. Du kan også vælge jeans med detaljer syninger på bagsiden. Dette vil føre øjnene til at fokusere på din røv. Andre detaljer såsom store lynlåse, broderi og stykker, der vil ramme din lille røv vil være gode valg.
  • Tilføj nogle øvelser, som vil målrette røv muskler til din træning rutine. En fast røv ser attraktivt, uanset dens størrelse. En fastere røv vil også være mere attraktive, når du er iført en nederdel lavet af en skinnende og blankt stof, der vil tilføje et interessant samspil mellem lys og mørke på din bagdel. Satin, silke og fløjl er nogle stoffer, der vil give en give illusionen af ​​en større del af kroppen.
  • Undgå at købe jeans og nederdele lavet med strækstoffer. Disse typer af materiale vil klamre tættere på din krop og tromle de områder, som du rent faktisk ønsker at fremhæve.
  • Bær en kortere jakke, der vil ende med lige under taljen. Kuperede jakker er meget gode muligheder for at bruge til at give en god ramme for en lille røv. En nipped talje vil også skabe en perfekt folie til at fremhæve et lille røv.
  • A-line nederdele med perfekt lille dart placeret interval på bagsiden vil føre øjet til en lille røv og give det den rigtige vægt. En nederdel med en kort fladskærm efter talje efterfulgt af en række plisseringer med give illusionen af ​​en fyldigere røv, da læg vil falde nøjagtigt lige på stigningen i din røv.

Hvordan til at fremhæve et lille røv. Køb skræddersyet tøj, der vil passe dig ordentligt.
Hvordan til at fremhæve et lille røv. Køb skræddersyet tøj, der vil passe dig ordentligt.

Naturen kan have givet dig en lille røv, som faktisk er en velsignelse, da du ikke behøver at bruge en masse på at gøre din røv mindre. Narre øjnene til at kigge på din søde derriere med det rigtige tøj - fit, farver og detaljer, og nyd det.