O2s

Hvordan til at fortælle autentiske locs solbriller fra forfalskninger

Raybans har været fremstilling solbriller i flere årtier nu

Raybans har været fremstilling solbriller i flere årtier nu. Luxicotta eller locs solbriller er meget populære og kan koste en ganske pæn skilling, hvis ønsker at eje et par. Men du er nødt til at være forsigtige, da markedet er oversvømmet med forfalskninger eller knock-offs, der er lavet til at ligne den ægte vare og sælge for en brøkdel af prisen.

Hvis du vil have den ægte vare

Hvis du vil have den ægte vare, så er du nødt til at være i stand til at fortælle en autentisk par locs solbriller fra forfalskninger. Det er nemmere at gøre det, når du holder varen i dine hænder, så du kan gøre en tæt visuel inspektion af produktet. Her er hvad du skal kigge efter.

  • Det bliver solgt på gaden og ikke i et velrenommeret forhandler. Hvis du køber et par Locs væk fra gaden i stedet for en forhandler, så er det meget sandsynligt, at elementerne ikke er reelle. Rigtige Ray Bans sælges i solbrille detailhandlere såsom Sunglass Hut og andre fine stormagasiner. Hvis nogen er peddling dig elementet, mens du går ned ad gaden eller du finder det emne i en gade basar, så det er temmelig meget en død giveaway, at det er en fake. Det er vanskeligere at fortælle, når du køber varen på nettet, da du ikke får at inspicere produktet, før du har modtaget den. Hvis du foretrækker at købe online, så sørg for det er fra et velrenommeret og etableret websted eller distributør.
  • Logoet på linsen skal ætset på. En en reel par Locs er, når Ray Ban logo vil blive ætset på selve linsen. For forfalskninger, er logoet blot malet på, og denne maling mærke til sidst aftager over tid. Kontroller at se, om logoet på din linse er ætset på. Hvis du ikke kan finde et logo skrevet på objektivet, så er det en falsk.
  • Kontroller P-mærket for polariserede linser. Der er nogle stilarter, der sælges med polariserede linser. Hvis det er den type Locs, du ønsker, så det bør være angivet på glassene. Du bør se en bogstavet P på objektivet. Det bør være på den venstre linse. Hvis du ikke kan se et bogstav P, men du ved, du er meningen at få en polariseret linse, så er det en falsk. Sørg også for, at det er på venstre linse og ikke på den anden side. Hvis det er placeret på højre side, så er det en falsk.
  • Kig på boksen. Logoet for det mærke skal være på sagen. Desuden bør der være et serienummer af produktet placeret på kassen. Mærkaten detalje bør også angive den stil nummer og navn, frame type og andre oplysninger om produktet inde i boksen. Kontroller, at mærkaten etiketten på æsken svarer til produktnavnet indeni. Hvis det er et mismatch, kan du være i besiddelse af et falsk i dine hænder.
  • Kontroller forbindelse med de solbriller. Der bør være et klistermærke af Luxicotta emblem på sagen. Tag et kig på detaljer på mærkaten. Hvis der ikke er noget mærke på sagen, er det sandsynligvis en falsk.


Hvordan til at fortælle autentiske locs solbriller fra forfalskninger. Det bliver solgt på gaden og ikke i et velrenommeret forhandler.
Hvordan til at fortælle autentiske locs solbriller fra forfalskninger. Det bliver solgt på gaden og ikke i et velrenommeret forhandler.

Sørg for at købe dine solbriller fra en velrenommeret forhandler for at være sikker på at få en autentisk par Locs. Den virkelige produkt vil give dig den bedste kvalitet nuancer til dine penge.