O2s

Hvordan til at forme øjenbryn til mænd

Mens kvinder er ivrige efter at style deres øjenbryn formet til mode

Mens kvinder er ivrige efter at style deres øjenbryn formet for mode, mænd bare gerne holde det i kontrol og at fjerne deres unibrows for en pænere look. Derfor nøglen i udformningen mænds øjenbryn er ikke at overdrive det. Der er normalt den fine linje mellem deres naturlige tykke look til en feminin løbet formet én.

Her er de skridt til at forme øjenbryn til mænd:

1.. Bestem din sag. Der findes tilgængelige øjenbryn figurer designet udelukkende til mænd, så de passer deres ansigts og øjne form. For eksempel kan de med brede pande gå med run formede øjenbryn. Dem med buttede ansigter og mindre pander kan nøjes med den kantede én, mens dem med ovale ansigter og små øjne kan se bedst med en flad formet øjenbrynet. Men det normale tilfælde er, at mænd ikke behøver at gennemgå deres øjenbryn. De kan slippe afsted med blot at trimme nogle løse ender og afregning med deres naturlige og oprindelige form for at opnå den mest egnede look.

Hvordan til at forme øjenbryn til mænd. Brug den lille saks i trimning væk længere end normale hår tråde.
Hvordan til at forme øjenbryn til mænd. Brug den lille saks i trimning væk længere end normale hår tråde.

2.. Hvis du har uproblematiske øjenbryn, der bare har brug for nogle trimning at gøre det ser pænere, så er det relativt nemmere for dig at gommen og vedligeholde det. Som du ville følge den naturlige mønster af dine øjenbryn, alt hvad du behøver at bekymre dig om, er hvordan man kan fjerne hår, som er synligt ud af stedet.

 • Minimale materialer nødvendige: kun en pande børste, en lille par saks og pincet.
 • Start med at børste dine bryn op og følge retningen af ​​hårvækst. Dette vil tillade dig at se de uønskede hår.
 • Brug den lille saks i trimning væk længere end normale hår tråde. Fortsæt derefter til plukning én efter én hår vækster, der er tydeligt ud af stedet. Du er nødt til at være tålmodig i at gøre dette langsomt. Også du måske ønsker at praktisere at gøre det.
 • Husk minimal intervention er nøglen til ikke over gøre det. Derfor vil du besejre formålet med et naturligt look.
 • Gentag børste det op, indtil uønskede lange hår tråde er ikke længere synlig.

3.. For problematiske øjenbryn, der er simpelthen over det hele, for ikke at nævne tilstedeværelsen af ​​en Unibrow, er en mere kompliceret procedure, der skal gøres.

 • Nødvendige materialer kan nævnes: en hårbalsam, hvid eyeliner blyant, købes stencil (www.eyebrowz.com), pande kam og børste, en lille saks, pincet, voks, barberskum og barberkniv.
 • Forsigtigt anvende hårbalsam til dine øjenbryn til at gøre den blød og klar til at forme. Vær forsigtig med ikke at tillade den at komme i kontakt med dine øjne.
 • Afgøre, hvor du vil starte din pande ved at justere den til den indvendige kant af øjet. Markere det med den hvide eyeliner blyant.
 • Kan købes stencils fungerer som en skabelon, der er brugt til at lede den almindelige form af dine øjenbryn. Det vil også fortælle, hvor din pande vil ende. Placer den fladt mod dine øjenbryn. Rede håret inden stencil området og markere den indvendige foring med det hvide eyeliner blyant. Sørg for at du har gjort det symmetrisk. Nu vil planlægge din hårfjerning.
 • Du har valget, om at plukke ud, voks off, eller blot barbere området udenfor og på den hvide mark, herunder mellem øjenbrynene.
 • Du kan udfylde den sparsomme område med en pande gel at holde det på plads.

Mens kvinder er ivrige efter at style deres øjenbryn formet til mode. Kan købes stencils fungerer som en skabelon, der er brugt til at lede den almindelige form af dine øjenbryn.
Mens kvinder er ivrige efter at style deres øjenbryn formet til mode. Kan købes stencils fungerer som en skabelon, der er brugt til at lede den almindelige form af dine øjenbryn.

Husk, øjenbrynene tjener til at give personlighed til enhver mands ansigtstræk. Det giver derfor mening at sige, at nogen vil drage fordel af den færdighed at opretholde hans øjenbryn-the mandige måde.