O2s

Hvordan til at forberede rejse til paris

The City of Lights som det kaldes-Paris - er en fortryllende destination for familier og venner planlægger en ferie. Med mange attraktive og mindeværdige steder at tilbyde, er Paris en drøm destination for bryllupsrejse, backpackere og shoppere. En anden god ting ved Paris er dens adgang til andre europæiske byer, der er ganske spændende så godt. Du kan gå til London, til Rom, til Barcelona, ​​til Amsterdam og andre om bord på et tog. Da der er en masse steder at besøge i Paris, er det godt at planlægge på forhånd for at tilfredsstille din nysgerrighed af byen. Så her er en praktisk måde at forberede sig til dit besøg i Paris.

Hvordan til at forberede rejse til paris. Varighed af dit besøg.
Hvordan til at forberede rejse til paris. Varighed af dit besøg.

  1. Varighed af dit besøg. Fastgør det antal dage, som du vil bo i Paris, eksklusive rejsetiden. Det vil hjælpe dig med at beslutte de steder, du gerne vil besøge.
  2. Lav en tidsplan. En daglig tidsplan vil hjælpe dig med at spare tid og maksimere dit ophold i Paris. Kig efter kort, der viser skal besøge sites. Surf på nettet og finde ud af afstande fra den ene spændende sted til et andet. Find ud af også aktiviteter, der gør stedet mere spændende og travle med mennesker (det er, hvis du ønsker at undgå overfyldte steder eller det modsatte).
  3. Flytider. Kig efter flyvninger, der kan give dig værdi for dine penge. Ikke blot billig flybillet, men også kontrollere, om, hvad der bliver bundtet med satserne for forskellige flyselskaber. Det er godt at spare på flybilletter, så du kan bruge mere på dine aktiviteter i Paris.
  4. Et sted at bo. Dette er meget vigtigt, da Paris har mange bolig typer at byde på. De har sådan noget som vandrerhjem, lejligheder og selvfølgelig fem stjernede hoteller og mange flere. Jo mere berømt indkvartering, de fleste budget fest vælger er vandrerhjem. De selvfølgelig rejser i grupper foretrækker at leje lejligheder. Ved at vælge et sted at bo, mener de steder, som du har angivet i din tidsplan. Må ikke gå for langt fra det. Studere deres kort og finde ud af områder, der er tilgængelige for dig og dit budget.
  5. Lynkursus fransk. Hvis du har rigelig tid før din tur til Paris, hvorfor så ikke børste op på din franske lektion? Mens ordbog til engelsk til fransk oversættelse er til rådighed, franske ord er svært at udtale, så det er bedre at have en lille praksis for, hvordan det egentlig lyder. Men hvis du ikke har så meget tid til at forberede, vil sproget bog gør. Der er mange parisere, der taler engelsk alligevel så ikke være bange for at spørge væk.
  6. Sørge for dit fly og indkvartering. Når du har besluttet på din fartplaner og bolig stil, book det højre væk. Du kan købe flybillet billetter i forvejen og kunne få en rabat. Forbehold for dit ophold skal bekræftes fremad og sørg for du får også bekræftelse fra de vandrerhjem eller lejligheder, som du skal bo i denne periode.

Nu er du klar til at gå og opleve Paris. Det anbefales i øvrigt, at bo i en uge, så du skiftevis kan besøge museer, monumenter, sightseeing og shopping.