O2s

Hvordan til at forberede din krydstogtskib ferie

Skal du på et krydstogt for din ferie kan være en vidunderlig og en spændende oplevelse. Det er ikke ofte, at du kan gå på en afslappet krydstogt, som du har brug for mere tid for denne slags ferie. Vælg det bedste tidspunkt at rejse til sikre, at du får mest muligt ud af din krydstogtskib ferie. Følgende er nogle tips til at hjælpe dig med at forberede.

Hvordan til at forberede din krydstogtskib ferie. Gør din reservation og kontrollere alle de nødvendige krav.
Hvordan til at forberede din krydstogtskib ferie. Gør din reservation og kontrollere alle de nødvendige krav.

  1. Bestem de steder, du ønsker at besøge og kigge efter krydstogtskibet der har disse steder i deres rute.
  2. Gør din reservation og kontrollere alle de nødvendige krav. Når du har bekræftet din booking vil du nødt til at fuldføre indvandring information. Sørg for, at det er meget præcis, og at navnet, der vises i dit krydstogt booking er det samme som det navn, der vises på dit pas. Sørg for, at dit pas er gyldigt i mindst seks måneder i løbet af dit krydstogt.
  3. Rejsedokument krav varierer fra land til land. Et gyldigt pas er påkrævet for næsten alle områder. For at sikre en problemfri krydstogt, bringe en kopi af din fødselsattest og myndighedsudstedt id-kort med billede. Du bør også have en kopi af dit indfødsrets-kort, hvis det er relevant. Amerikanske og canadiske borgere stadig have et gyldigt pas for internationale rejser til steder som Asien, Australien, New Zealand, Afrika, Europa, Indien, Sydlige Stillehav og Central-og Sydeuropa.
  4. Kontroller visumkrav for alle de lande, du vil besøge. Du er ansvarlig for at sikre visa. Visa og rejselegitimationskrav kan ændre sig fra tid til anden og efter destination, og du er nødt til at kontrollere og lede efter de seneste retningslinjer. Du bør sikre visa og rejsedokumentation for hver ankomsthavnen mindst tredive dage før din planlagte krydstogt. Nogle lande såsom Benin, Togo, Vietnam, Cambodja, Egypten, Gambia og Indonesien vil udstede en midlertidig visum ved cruise skibets ankomst.
  5. Det er også dit ansvar at opdatere din vaccination certifikat. Du bliver nødt til at bære den originale kopi af din komplette vaccination certifikat med dig. Dette skal præsenteres for alle ankomsthavne, som vil kræve det. Du kan kontrollere de gældende regler gennem Europa center for sygdomskontrol og forebyggelse hjemmeside . Du bør også drøfte med din læge om al vaccination og krav om vaccination når du planlægger at tage et krydstogt.
  6. Tjek alle de aktiviteter og funktioner, som vil ske om bord på krydstogtskibet. Du har mulighed for ikke at deltage i alle de funktioner, men ikke sikre, at du bringe nogle formelle slid med dig for kaptajnens middag og andre formelle sammenkomster. Medbring masser af letvægts fritid outfits, der vil være let at vedligeholde og tørre. Vælg bomuld skjorter og bukser og shorts, der vil holde godt i varmt og fugtigt vejr. Bring en vindjakke, en tyk jakke til at afværge den stærke havbrise især om natten. Pak let og bringe kun essentials afhængigt af de steder, du vil besøge. Krydstogtskibe har flere butikker, hvor du kan købe forsyninger og beklædning i en nødsituation.
  7. Tag en førstehjælpskasse med dig og bringe din ordinerede medicin i de oprindelige beholdere, så de ikke kan forveksles med ulovlige stoffer. Tag dine recepter med dig for ekstra forsikring.
  8. Placer vigtige dokumenter i lukkede plastposer for at beskytte dem og forsegle ud fugt. Lave en ny kopi og gemme den et andet sted i din bagage. Få en fanny pose eller et bælte tegnebog, hvor du kan holde din personlige id-kort og kontanter.
  9. Få rejseforsikring med omfattende dækning, som vil blive hædret på internationalt plan. Også tjekke din sygesikring og se om du kan udvide sin dækning for international læge og hospitalsbesøg, selvom krydstogtskib er fuldt udstyret med medicinske forsyninger, personale og udstyr.

Check ud hvert element på din pakkeliste og sikre, at du har din mobiltelefon, din video og digital kamera, ekstra batterier og hukommelseskort, og forberede sig på at have en grand tid om bord på krydstogtskibet for en virkelig uforglemmelig ferie.