O2s

Hvordan til at flyve med en hund på et fly

Rejser med en hund er en fælles ting i dag

Rejser med en hund er en fælles ting i dag. Hunde er blevet en del af familien, som vi vil have dem til at være med os, hvor vi går. Men som en påmindelse, er der visse retningslinjer og protokoller, når det kommer til at rejse med hunde, især på et fly.

Generelt er hunde enten er klassificeret lille nok til at blive betragtet som en carry-on bagage og store nok til at blive indchecket bagage. Hvis din hund falder til sidstnævnte, er her nogle forslag til at forebygge problemer på flyet:

  1. Tjek flyselskab politikker - Kontroller med det valgte luftfartsselskab om deres rejse politikker for din hund. Hvis flyselskabet du har valgt giver dig mulighed for, kender deres specifikke regler og procedurer om at rejse med en hund. Du bør også tjekke vigtige oplysninger såsom hvor og hvornår din hund kan blive afhentet når fly ankommer.
  2. Forbehold og generelle advarsler - Vær sikker på at have forbehold, når du ved, at dit flyselskab tillader kæledyr på rejser. I de fleste tilfælde, er der kun et vist antal dyr, der er tilladt på samme fly. Dette vil hjælpe dig med at reservere en flyvning med minimal besvær om at rejse med din hund. Husk også at lade flyselskab medarbejdere på terminalen, at din elskede hund, der rejser med dig i lastrummet. Ofte gange, ville de være mere end villige nok til at holde øje for det.
  3. Dyrlæge check - Overvej disse dyrlæge check-ups som din hunds rejse pass. Dette bør ske mindst nogle dage før flyvningen. Du ønsker ikke at skade levetiden på din hund lige så han kunne rejse med dig ret?
  4. Overvej din hunds smadrekasse - Hvis alt er ok at gå, kigge efter din hunds smadrekasse overvejer sin størrelse, ventilation og selv vand kopper placering. Det bør være stor nok, hvor hunden kunne sidde, stå, ligge ned og vende rundt uden besvær. Du kunne spørge andre hundeejere om, hvad der er bedst derude på markedet. Bare sørg for, at alt er sikret ned til sin hver bolt og skrue.
  5. Venligt miljø - Du kunne give en følelse af sikkerhed for hunden i hans kasse ved at anbringe sin yndlingslegetøj. Det ville i det mindste formindske hans niveau af angst. Bring i andre velkendte objekter i kassen, men ikke til det punkt, det er kramper sin kasse.
  6. Detail check - Du kan placere store læsbare tegn med ordene "Levende dyr" i alle sider af kassen. Angiv også pil tegn, der viser den opretstående stilling. Du kan også placere en identifikation kraven til din hund med dine personlige oplysninger og oplysninger om destination.
  7. Pet transport organisationer - Når du ikke kan rejse på samme fly med din hund, kan du komme til disse organisationer, og ville være glad for at dele deres ekspertise. De kunne også håndtere dokumentationer, certificeringer og overholdelse af internationale karantæner.

Hvordan til at flyve med en hund på et fly. Tjek flyselskab politikker.
Hvordan til at flyve med en hund på et fly. Tjek flyselskab politikker.

Rejser med din hund på flyet vil aldrig være en undskyldning igen. Du kan nu opleve din drømmeferie med ham andre steder i verden!