O2s

Hvordan til at flyde ned ad en flod på en slange

På varme sommerdage

På varme sommerdage, er afkøling selv i svømmebassiner en rigtig god idé. Men hvis du er på udkig efter nogle handling og en anderledes twist på tingene og samtidig holde din egen cool, så prøv flyde ned ad en flod på en slange. Væsentlige, slanger ligne store runde oppustelige donuts. Man kan ride på dem og flyde ned ad en flod til at nyde og tage i websteder. Men blot flyder ned ad en flod på en slange er lettere sagt end gjort. Der er en masse ting, man må kende først. Følgende trin vil vise dig, hvordan du flyde ned ad en flod på en slange.

  • Find kammerater. På en natur tur som denne fuld af sjov og adrenalin pumpende handling, er det bedst at gøre det som en samlet gruppe. Så finde den eneste ene, bede om, at personen, hvis de ønsker at gå på en tur som denne med dig. Det er ud over det sædvanlige og sikker på at blive en stor hukommelse for jer to. Hvis det ikke er din stil, så gå som en gruppe. En gruppe på højst fire er det korrekte antal, fordi mere end det ville kræve mere planlægning. Holde det på fire gør turen enkel og sjovere.
  • Få alt klar. Alt betyder placeringen og dit grej. Først og fremmest finde en passende placering. Der er en masse af floder, du kan vælge fra. Sørg for at tjekke det ud og kontrollere, hvilken flod er den sikreste, men stadig temmelig naturskønne og sjovt. Prøv også at få en flod, der er stort set omkranset af offentlige adgangspunkter områder som nær broer. De fleste flodlejer er nær privat ejendom, og dette kunne være farligt.

    Når du har fundet en flod til at flyde på, skal du oprette landing og opsætte det nødvendige udstyr. For dit grej, kan du enten få dine egne slanger fra dæk butikker eller få en outfitter. En outfitter ville være den bedste løsning, fordi den outfitter gør alt for dig. Han giver dig rør, transport til floden og samler du op i slutningen af ​​floden.

    Log på River Sports Tube website eller til andre Inderrør hjemmesider. Du kan få store pakker her. Også, få nogle solbriller, en hat og nogle solen skærmen fordi du måske være under den brændende varme. Med det i tankerne, bringe nogle drikkevand for at holde dig hydreret på indersiden.

  • Påmindelser. Sørg du er i ordentlig påklædning. Badedragter og badetøj plus redningsveste er et must. Også, at gøre oplevelsen bedre, få en slange for dine drikkevarer også. Snup en hård køler og fyld den med dåser og flasker med drikkevarer og få den flyde side om side med dig. Tag nogle bungee snore og vedhæfte dig og alle andre sammen som en cirkel med køleren i midten, så alle har adgang til den. Sørg for at bære med dig i en vandtæt pose nogle oplysninger og penge, men ikke bringe noget tung som nøgler. De kan synke, og du vil ikke være i stand til at finde dem længere. Sørg for at bringe små skraldeposer, så du ikke forurener floderne. Endelig bringer ikke alkoholholdige drikkevarer, medmindre du er alle myndig. Ellers kan det forårsage en katastrofe.


Hvordan til at flyde ned ad en flod på en slange. Find kammerater.
Hvordan til at flyde ned ad en flod på en slange. Find kammerater.

Ved at følge ovenstående trin, nu du ved, hvordan man flyde ned ad en flod på en slange. Så fat din familie og venner, nogle snacks og drikkevarer og nyde en helt ny oplevelse.