O2s

Hvordan til at finde brugte båd dele: boat classifieds

Lær at redde båd dele og meget mere

Uanset om du kan lide at genopbygge både til en hobby eller din foretrukne båd skal repareres, i stedet for at betale en formue for nye dele er det altid godt at vide hvor man kan finde brugte reservedele og tilbehør. Nogle af disse tips omfatter kigge på rubrikannoncer og bjærgning dele. Du vil spare et ton af penge.

Trin 1

Hvordan til at finde brugte båd dele: boat classifieds. Kontroller internettet.
Hvordan til at finde brugte båd dele: boat classifieds. Kontroller internettet.

Kontroller internettet. Der er auktionssider på internettet, der tilbyder brugte reservedele til en brøkdel af deres oprindelige pris. Check out http://www.boatauctionsinfo.com/ og http://www.auctionspass.com/ for mere information. Du kan altid ønsker at kontrollere eBay eller privat båd hjemmesider for at se, om ejere har postet alle brugte reservedele til salg. Kig efter forhandlere eller sælgere i dit område for at spare på shipping gebyrer.

Trin 2

Kig på bjærgning værfter. Besøg enhver travl pier og du vil sandsynligvis komme på tværs et par både tilbageleverede til kirkegården. Tal med ejeren eller manager til at spørge, hvis han har nogen dele til rådighed på de gamle vrag. Hvis du kan redde dele, vil det spare dig penge. Desuden er gamle både taget til bil og båd bjærgning værfter. Kig i telefonbogen for bjærgning værfter på dit område. Nogle ejere også har hjemmesider, såsom http://www.bobsmarinesalvage.com/ . Du kan sætte pris på at være i stand til at søge online for dele snarere end at gøre telefonopkald eller turen ud til den faktiske bjærgning værftet.

Trin 3

Læs Classifieds. Under sejlersæson, kan du også finde et par brugte dele er opført i din avis rubrikannoncer. Ofte vil motorer, propeller og elektronik opføres fra både, der blev revet ned for at bruge til skrot. Hvis du er heldig, vil sælgeren sandsynligvis være villig til at forhandle en lavere pris for at få disse dele ud af hans hænder. Aldrig nøjes med den angivne pris, eller du vil altid spekulerer på, om du kunne have fået, hvad du har brug for mindre.

Trin 4

Lær at redde båd dele og meget mere. Kig på bjærgning værfter.
Lær at redde båd dele og meget mere. Kig på bjærgning værfter.

Tal med din vedligeholdelse mekaniker. Hvis du hyppigt en marina eller mole, har du sandsynligvis en mekaniker, som du bruger til at vedligeholde din egen båd. Hvis det er tilfældet, kan du overveje at tale med ham om at finde de brugte dele, du har brug for. Hvis han ikke har nogen på hånden, chancerne er han vil i det mindste være i stand til at sende dig i den rigtige retning på din søgning.

Trin 5

Køb en gammel båd for dele. Hvis du har brug for mere end et par dele, overveje at købe en gammel, udrangeret båd. Disse er nævnt i marinaer og Bådværfter, i aviser og på internettet. Du vil sandsynligvis ende op med flere dele, end du har brug for, men det vil være langt billigere end at købe dem enkeltvis.