O2s

Hvordan til at fejre et jubilæum på Disney World

Disney World er en ferie destination, der vil blive nydt af både børn og voksne. Der er mange ting, du kan gøre i udvej, og du vil helt sikkert have det sjovt. Hvis du har en kommende jubilæum, og du ønsker at have en romantisk og sjov oplevelse, Disney World er stedet at være. Her er nogle af de tips, som du kan følge, hvis du kommer til at fejre din jubilæum på Disney World:

  • Bo på et Disney World Resort Hotel. Hvis du ønsker at få mest muligt ud af din Disney World oplevelse under dit jubilæum, er det tilrådeligt, at du bor på et af Disney World Resort hoteller. Dette vil være mere bekvemt for dig, da du ikke behøver at bekymre dig om din transport til og fra Disney World. Du vil også have tilføjet frynsegoder, når du bo på deres hoteller, såsom transport, udvidet åbningstid til forlystelsesparken og mange flere.
  • Madoplevelse. Reserve mindst en nat af din Disney World ferie for at spise i en af deres restauranter. Du har en masse at vælge imellem. Nogle af restauranterne er de 50 Prime Time Café, Artist Point, Biergarten Restaurant, Boma-Flavors of Africa, Bistro de Paris, Coral Reef Restaurant og mange flere. Det vil være bedre, hvis du ringer i for en reservation, så du er sikker på at have pladser.
  • Carriage ride. Én romantiske ting, du kan gøre for at fejre din jubilæum er at have en transport ride. Den hestevogn vil tage dig rundt i Disney World Resort. Du vil være i stand til at slappe af og nyde udsigten i parken i denne 25 minutters transport ride.
  • Watch Cirque du Soleil. Få mest muligt ud af din jubilæum ved at se en Cirque du Soleil show. Showet, der præsenteres udelukkende Walt Disney World er La Nouba. Du vil helt sikkert nyde denne acrobat show med din partner. Det er tilrådeligt, at du kalder og reservere billetter på forhånd som Cirque du Soleil shows ofte er udsolgt.
  • Se fyrværkeri. Efter spisning på en af Disney World restauranter omkring udvej slentre og se nogle fyrværkeri. Dette er en fantastisk måde at afslutte en romantisk aften. Du kan se tidsplanen for fyrværkeri i byen ved at bede om tidsplanen, når du går der eller ved at besøge den officielle hjemmeside for Disney World.
  • Portræt session. Få nogle souvenirs af dit jubilæum. Hvilken bedre måde at gøre dette end at få en professionel fotograf til at tage dine billeder under dit jubilæum ferie. Du kan planlægge en aftale med den udvej professionel fotograf og få dine billeder taget i forskellige vinkler i hele udvej.

Hvordan til at fejre et jubilæum på Disney World. Bo på et Disney World Resort Hotel.
Hvordan til at fejre et jubilæum på Disney World. Bo på et Disney World Resort Hotel.

Disse er nogle af de aktiviteter, du kan gøre, hvis du planlægger at bruge dit jubilæum på Disney World Resort. Du kan få flere ideer til, hvordan du kan tilbringe din jubilæum ved at gå til den officielle hjemmeside for Walt Disney World Resort at disneyworld.disney.go.com . Du vil læse om alt, hvad du behøver at vide om udvej på hjemmesiden.