O2s

Hvordan til at farve hår med kaffe, te eller krydderier

Hårfarver

Hårfarver, selv hævdede at være overvejende allergivenlige, kan stadig udgøre fare for ens helbred især for kvinder, der er gravide eller dem med hud lidelser som hududslæt og irritationer. Men samlet set er risikoen ved anvendelsen af ​​kemiske hårfarver er ikke begrænset til særlige tilfælde kun som dem tidligere nævnt. Alle kan være i risiko for at udvikle bivirkninger med disse stoffer til enhver tid. Så hvis du vil virkelig spille det sikkert, kan du lige så godt bruge naturlige stoffer i hårfarvning. Du kan faktisk farve dit hår med brug af kaffe, te eller krydderier. Her er de måder om, hvordan man udfører denne metode:

Hvordan til at farve hår med kaffe, te eller krydderier. Forbered disse materialer: komfur.
Hvordan til at farve hår med kaffe, te eller krydderier. Forbered disse materialer: komfur.

 1. Forbered disse materialer: komfur, vand, te bolde, applikator, jordovn gryder, kasserolle, kaffe, te og krydderier. Du kan købe applikatoren på butikker med speciale i skønhed leverancer og produkter. Resten af ​​materialerne er helt sikkert findes i dit hjem.
 2. Lav en plan, på hvilken dag du skal farve dit hår. Afgivelse af løgnehistorie kan være tidskrævende, så sørg for at du ikke behøver at skynde sig til en aftale senere efter at gøre proceduren. Så meget som muligt, skal du indstille den dag, for denne procedure, når du er fri for alle forpligtelser, hele dagen.
 3. Sammensæt den naturlige farvestof blanding kun, når du er ved at bruge dem. Blandingen skal fortæres inden 24 timer alene. Ud over dette tidsrum, er farvestoffet ikke godt at bruge længere.
 4. Brug en jordovn gryde eller ikke-metal pot i at gøre farvestofblanding. Grunden til ikke at bruge metalgryder er fordi de kan få plettet af farverne. Disse pletter er vanskelige at fjerne, hvis overhovedet aftageligt.
 5. Placer kaffe, te eller krydderier i en te bolden før nedsænkning i vandet. Hvis du ønsker en stærkere blanding, tilsættes små stykker af bark. For at opnå en mørkere nuance af farvestof, tilføje nogle valnød skaller eller nelliker. Hvis du ønsker nogle rødlig tone på farvestoffet, tilføj paprika frø og terninger af rabarber stilke. Kanel er også en god farvning element, der kan give dit hår en skinnende brunt skær. Break to eller tre stykker af kanelstænger og placere dem i te bolden.
 6. Binde enderne af te bolde at sikre ingredienser fra udlejning.
 7. Tilføj halvanden kopper vand i en jordovn eller ikke-metal pot. Sænk te bold, der indeholder kaffe, te eller krydderier.
 8. Simre blandingen over medium varme i ca 20 minutter. Afsat til at køle ned.
 9. Tag gryden fra komfuret. Med brug af et lille køkken pistil eller hammer, skal du trykke på te bolden mod væggene i puljen for at presse mere farvede saft. Slutproduktet skal give en glat, tyk farvet stof.
 10. Overfør blandingen i en kasserolle. For at opnå en tykkere løgnehistorie, rør eller slå med en spatel, meget gerne, når du slå en æggehvide for en marengs.
 11. Når løgnehistorie eller blandingen har nået en glat konsistens, anvendes på hår med brug af en applikator. Du må bruge spatel som en applikator, hvis du ikke har en applikator, der sælges i skønhed butikker.
 12. Begynder at anvende farvestof fra rødderne af håret går ned til enderne. Gør det af lag, der begynder på indersiden og arbejder din vej til det ydre del.

Farvning dit hår med kaffe, te eller krydderier udbytter ønskede resultater først efter flere applikationer. Derfor er du nødt til at gentage proceduren for omkring tre gange (ikke nødvendigvis på hinanden følgende dage), før du kan få den ideelle farve, du ønsker for dit hår.