O2s

Hvordan til at fange en konge laks

Laks er en anadrome fisk er kendetegnet ved en rødlig kød, der lever i Stillehavet farvande. En fisk betragtes anadrome når både salt og ferskvand udgør en del af dens levested. En laks er født i ferskvand og vandrer til havet for at modnes. Det igen går tilbage til ferskvand for at gyde, og bringe en ny generation.

Laks er inddelt i fem forskellige slags. De er kategoriseret og inddelt efter deres fysiologi og adfærd. Den slags laks er som følger:

Hvordan til at fange en konge laks. Pink laks eller pukkelhval laks er kendt for at være den mindste blandt laksefamilien.
Hvordan til at fange en konge laks. Pink laks eller pukkelhval laks er kendt for at være den mindste blandt laksefamilien.

  • Pink laks eller pukkelhval laks er kendt for at være den mindste blandt laksefamilien. De er også ideelle til opdræt, fordi de vokser i ferskvand. Pink laks er også kendt under andre navne som karafutomaru og gorbuscha laks (dens russiske navn). De kan producere 2.000 æg.
  • Chum laks er kendetegnet ved en sølvblå grøn farve. De kan tåle kulde mere end nogen anden laks arter. På grund af deres overflod i kørsler er chum salmon betragtes som en af ​​de vigtigste sportsbegivenhed fisk. De er også kendt som hunden eller Keta laks. Female Chum laks kan give op til 3.000 æg. Selvom hunden laks er kendt for at være rigelige i antal, er de stadig de mindst omsættelige laksearter.
  • Sockeye kaldes også de røde, blueback, Kokanee, Benimasu eller nerka laks. Den friske akvarel af sockeye er rød med lysegrønne på hovedet. Når sockeye vandrer ind saltvand den forvandler sin farve i en blålig top med sorte prikker og en sølvskinnende bund og skinnende hud. Den kvindelige form for denne specie lægger 3,500-4,000 æg.
  • Coho Laks er den tilstand fisk af Chiba, Japan. Det er også indkaldt som ginmaru, sølv eller kizhuch i Rusland. Cohos betragtes som sport fisk, selvom nogle statslige organer begrænser fiskeriet i visse Coho arter. Fire af de Coho arter er nu opført blandt Jordens truede dyreliv.
  • Chinook laks har en række navne som konge, Tyee laks, masunosuka, chachyva, sort laks, Kamchatka osv. De er Alaskas statslige fisk og deres enorme størrelse og godt bord kvaliteter gør et meget godt indtryk på markedet. Kong laks kan veje op til 100 pounds eller mere og kan drejes i forskellige gourmet mad eller et alternativ til helleflynder opskrifter.

Ligesom Alaskan helleflynder

Ligesom Alaskan helleflynder, er kongen laks en af ​​de mest populære sportsgrene fisk i Alaska. Fordi sport fisk stå som en af ​​Alaskas turistattraktioner, er der masser af chartre, der organiserer konkurrencer i løbet af sportslige sæsonen. Nogle turister rejser og deltag i konkurrencen, mens andre bare gøre det for sjov.

Højsæson for laksefiskeri starter i begyndelsen af ​​juni og lukker i slutningen af ​​juli. Så hvis du planlægger at deltage i fiskeriet, her er nogle tips om, hvordan at fange en konge laks:

Ligesom Alaskan helleflynder. Chum laks er kendetegnet ved en sølvblå grøn farve.
Ligesom Alaskan helleflynder. Chum laks er kendetegnet ved en sølvblå grøn farve.

  1. Først vide, hvornår det bedste tidspunkt at fisk er.
  2. Brug en tung vægtet pol til at understøtte store fangster.
  3. Brug en vibrerende eller blinker lokke og frisk eller helbredes laks æg til at tiltrække konge laks.
  4. Hvis du planlægger at fange konge laks i havet, skal du bruge en sonar locator at kende den bedste sted for laks kørsler.
  5. Brug en vægt til at synke din lokkemiddel, holde det bare væk fra bunden.

Med disse enkle tips, kan din laks være den mest lækker en.