O2s

Hvordan til at designe og skabe en brugerdefineret kort

Overalt i verden historie har kort bevist deres vigtige formål til menneskeheden. Drawn på gamle papirer, blev verden givet form og steder blev givet retninger. Nu, gennem fremkomsten af ​​teknologi, der er kort på papirer bliver forældet. En brugerdefineret kort bliver introduceret til en masse formål

Tilpassede kort er computer-genereret

Tilpassede kort er computer-genereret. Der er en masse af edb-software programmer, der er designet til at skabe dem let. Softwaren er normalt brugervenligt, at dens skaber hævder, at selv en hulemand kan gøre det.

Med hjælp af softwaren, kan du oprette og designe et kort til ethvert sted. Eksempler på brugerdefinerede pack kort, der er foretaget via computer software er:

Hvordan til at designe og skabe en brugerdefineret kort. Europas route 66 highway.
Hvordan til at designe og skabe en brugerdefineret kort. Europas route 66 highway.

 • Europas route 66 highway - Det giver et billede af denne legendariske highway og vil lade bilister vide, hvad der kan ses i dag.
 • Japan - Det giver en fuld visning af en tur på tværs af Japan i tre uger.
 • Olympic værtsbyer - Det fremhæver alle de byer, der har været vært for OL.
 • Monster observationer - Det giver et billede af de steder, hvor der er angiveligt monster observationer rundt om i verden.

Det gode ved tilpassede kampagne maps er, at de ikke er begrænset til de traditionelle kort alene. Enhver form for kort kan gøres herunder forsvar kort, niveau kort, puslespil, retninger og meget mere.

Hvis du er interesseret i at designe en brugerdefineret pakke kort, som du kan få din egen, her er hvordan:

 1. Den måde at gøre det afhænger af den software, der anvendes. Du kan downloade et program fra internettet, der er designet til at skabe tilpassede kampagnevariabler kort.
 2. Når du har hentet en option klikke på "Opret et nyt kort." Det er almindeligt i enhver brugerdefineret kort software til rådighed.
 3. Efter dette, er det første skridt, du skal gøre at oprette en titel og en beskrivelse af det kort, der bliver gjort. Fortæl om det er et forsvar kort, niveau kort, puslespil, eller hvad type kort, du er ved at designe.
 4. Der er værktøjer i det program, du kan bruge til at designe kortet.
  • Markeringsværktøj - Dette bruges til at trække kortet og vælge de andre værktøjer i programmet.
  • Stedsmarkør værktøj - Dette bruges til at tilføje stedsmarkører.
  • Linjeværktøj - Dette bruges til at tegne linjer på kortet.
  • Shape værktøj - Dette bruges til at tilføje figurer på kortet.
 5. Du kan også tilføje billeder og videoer på kortet, som du er ved at designe. Den måde det er gjort, afhænger af den software, du bruger.
 6. Gem det færdige projekt, når du har nået dit ønskede mål. Så kan du begynde at dele og se det online.

Tilpassede kort er computer-genereret. Monster observationer.
Tilpassede kort er computer-genereret. Monster observationer.

Skabe og designe dit kort er nemt. Du behøver ikke træning til at perfektionere det projekt, du laver. Hvis du ønsker at være et kort skaberen, så du kan øve dig i software til rådighed på internettet. Nu kan du lave alle de kort, du vil have.