O2s

Hvordan til at designe en walk - in garderobe

De fleste af os

De fleste af os, som regel de damer, tilbringer megen tid foran vores dressers eller værelser fastsættelse vores påklædning. Vi sørge for alt er perfekt, før vi forlader vores komfortzoner. Andre bruger tid ikke på make-up, men i mikse og matche deres tøj. I bedste fald vil mange at have et walk-in garderobe at bistå dem med at blande og matche. Nu, hvis du har ekstra plads derhjemme, kan du overveje at lave din egen walk-in garderobe gennem følgende trin.

Hvordan til at designe en walk - in garderobe. Check out oplysninger om walk-in closet du planlægger at oprette.
Hvordan til at designe en walk - in garderobe. Check out oplysninger om walk-in closet du planlægger at oprette.

  1. Check out oplysninger om walk-in closet du planlægger at oprette. Når designe dit eget walk-in garderobe, den første ting du skal gøre er at tage den dimension af garderobeskabet. Mål gulvet størrelse samt højden af ​​den tildelte plads for dit skab. Lige så vigtigt er at bemærke afsætningsmulighederne er til stede i området. Alle disse vil diktere de øvrige specifikationer for din walk-in skab.
  2. Arbejdet med oplysninger om din walk-in garderobe. Efter at have kigget på størrelsen af walk-in closet, nu planlægge, hvordan du vil have det skal være. Gør dette ved at polere detaljer som det sted, hvor tøj er at blive hængt, plads til de foldede dem, en bænk at sidde at arbejde på din påklædning, størrelsen af ​​kommoden og det sted, hvor sko vil blive placeret. Alle disse er naturligvis nødvendige elementer i et walk-in garderobe. Alt du behøver er at arbejde på deres specifikationer.
  3. Spar plads for de mindre slidte garderobeskabe. Næste er at bestemme, hvor mange tøj er slidt mindre. Husk du stadig har pladser på toppen af ​​dem kabinet, dem placeret i nærheden af ​​loftet og hjørner. Gem disse rum til tøj, der er slidt mindre at holde closet fra at blive indviklet. Husk at maksimere hver plads du har, selv dem på hjørnet og på toppen.
  4. Marker de rum, der vil blive anvendt. Den næste opgave i vente for dig, er at markere de rum, der vil blive anvendt. Tidligere du har planlagt hvor du skal placere hvert element i et walk-in garderobe, nu er det tid til at materialisere planen ved at markere det. Når markeringerne er færdige, tilsæt nu reoler som planlagt. Du kan også bruge andre kabinetter, hvis du tror, ​​de passer til din plan. Skoskabe er ofte ikke gjort. Du kan købe en, der er tættest på din plan.
  5. Start bygningen. Nu hvor planen er færdig for din walk-in garderobe, begynde at bygge. Bemærk, at i det foregående trin, du allerede lavet en skitse derefter nogle kabinetter der passer til din plan. Her bliver du nødt til at bygge dem, der ikke kan købes. Du vil virkelig nødt til at bygge de fleste af de frysere og skab. Du kan endda til denne del selv eller af en tømrer. Du kan købe undervisningsmateriale, der vil guide dig i at udfylde din walk-in garderobe, eller køb gør-det-selv frysere til rådighed i indkøbscentre eller møbler butikker.

Walk in skabe

Walk in skabe, kan gøre livet lettere for dem, udgifterne lang tid fastsættelse sig op. De vil have mere plads til flere emner. Det vil organisere deres Apparels at gøre mix og matchende lettere for dem.