O2s

Hvordan til at designe en tovværk kursus

At have en forenet ånd er afgørende for succes for enhver gruppe eller organisation. At have en reb selvfølgelig udflugt vil hjælpe alle bryde nogen barrierer mellem hinanden, hvilket vil resultere i fremskridt i gruppe eller organisation. Nedenfor er trin og guider til at hjælpe dig med at designe en reb kursus.

Bestem dit mål i at gennemføre et reb kursus

Bestem dit mål i at gennemføre et reb kursus. Gennem en tovværk kursus, kan du opbygge tillid og styrke gruppen initiativ. Det er også en mulighed for alle til at bryde isen for det videre arbejde udvikling eller fremskridt.

Bestem din foretrukne tove kursus. Vælg mellem høj og lav tove kurser. Den høje tovværk kursus involverer telefon poler, bolte og kabler, og du har brug for at hyre en professionel entreprenør til at bygge dit kursus. Høj reb kurser er normalt bygget i træerne. Deltagere eller konkurrenter skal bære en sikringsanordning for sikkerhed. Opret dispensationer, hvis du vil være vært for en høj tovværk kursus på grund af risikoen.

En lav reb selvfølgelig er mindre risikabelt, og det kan let bygges

En lav reb selvfølgelig er mindre risikabelt, og det kan let bygget. Lav tove kurser foregår ofte på jorden eller flere meter over jorden. Lav reb kurser kan klassificeres som isbryder, socialisering aktivitet og kooperative spil. Det vil nedbryde kommunikation eller følelsesmæssige barrierer i dine medarbejdere eller organisation. Udfordringerne i de fleste lave tove kurser er hændelsesforløbet. Konkurrerende personer eller grupper er udfordring, så de kan arbejde uden for deres komfort zoner, der vil udvide deres horisont i andre aspekter af deres liv. Eksempler på lave tove kurser er vaskebjørn cirkel, folk til folk og navn spil.

Optimer en reb kursus til gavn for din virksomhed eller gruppe. Opdel dine medarbejdere eller grupper i flere teams og skabe et mål, så de kan forbedre deres forhold til hinanden. Brug den tillid kurset til fulde ved at blande medlemmer fra holdene. De fleste reb kurser vil teste fysiske, mentale og følelsesmæssige styrke af kæmperne eller konkurrenterne.

Skabe forskellige reb selvfølgelig konkurrencer for yderligere udfordring. Hængende manøvrer og zigzag kurser vil øge det sjove og spændingen i spillet. Har spil niveauer, begynder med den letteste kurset ned til den hårdest.

Opret serie af begivenheder som udfordring. Kan du fjerne de svageste led og vinderne fra de tidligere runder vil gå til de hårdere kampe indtil kun ét hold eller en person tilbage.

Forstå retningslinjer ved hjælp af reb. Husk, at 6 fod er den maksimale højde for reb. Brug faste eller bærbare rekvisitter eller du kan beslutte ikke at bruge briller. De fleste lave tove udfordringer bruger legeredskaber og anvendes i forskellige udfordringer.

Kontakte eller hyre en professionel gruppe eller organisation. De vil hjælpe dig med at designe en specifik reb selvfølgelig, at du har brug for. To af de mest berømte reb selvfølgelig organisationer er foreningen for Challenge Course Technology og Professional Ropes Course Association.

Andre fordele ved at have en tovværk kursus. Dette er et samarbejde, teamwork, beslutningstagning, målsætning, selvtillid, lederskab, positiv risikovillighed, selvværd, samhørighed og tillid.


Hvordan til at designe en tovværk kursus. Bestem dit mål i at gennemføre et reb kursus.
Hvordan til at designe en tovværk kursus. Bestem dit mål i at gennemføre et reb kursus.

Der er en konstant forbedring i den professionalisme og raffinement i at skabe reb kurser. Tjek de tekniske aspekter af kurset tovværk for at sikre, at ingen vil blive såret, og undersøge de mål for at sikre succes i din organisation eller gruppe.