O2s

Hvordan til at deltage kollegium wrestling uden erfaring

Der er ingen stoppe dig

Der er ingen stoppe dig, hvis du ønsker at deltage på et kollegium wrestling klub-selv ikke har nogen erfaring. Må ikke miste håbet og antage, at du ikke har en fremtid i vriste bare fordi du ikke har nogen erfaring. Være logisk og tænke på måder at deltage i et kollegium vriste. Derfra kan du begynde at få erfaring og hvem ved, måske du være en professionel wrestler efter et par år.

Nedenstående trin vil guide dig gennem slutte kollegium wrestling uden erfaring:

  • Tilmeld dig i college eller universitet. De fleste wrestling klubber af gymnasier og skoler er eksklusive for deres studerende alene. Hvis du allerede er indskrevet i en skole eller et universitet, så tjek med din skole, hvis det har en vriste klub. Hvis ingen, så er du nødt til at tilmelde til et kollegium eller universitet, der tilbyder en wrestling klub. Det er bedst at tilmelde sig en skole kendt for at producere store wrestlere. Gymnasier og universiteter med mere fokus på sport er sandsynligvis mere pålidelige med hensyn til uddannelse newbies som dig.
  • Læs mere om wrestling klubben. De fleste skoler tillade nogen af deres elever ind i klubben, selvom du stadig ikke er medlem af det. Men i nogle skoler, kan de wrestling klubber være for deres medlemmer. Du kan sidde i en sædvanlig dag i wrestling klub eller læse oplysninger om klubben. De fleste klub officerer vil være glade for at diskutere med dig om deres regler om nye medlemmer. Spørg om de krav og kvalifikationer, der er nødvendige for at blive medlem af klubben. Nogle vil måske kræve en demo, mens nogle ikke vil kræve noget undtagen måske for et bevis på, at du er studerende på et universitet eller anden.
  • Forbered krav og kvalifikationer. Du er heldig, hvis klubben ikke behøver en demo eller et bevis for, at du har trænet til brydning. Hvis en demo er nødvendig, så er du nødt til at begynde at øve med det samme. Må ikke se disse underholdning wrestling shows på TV. Brydere Der kan have trænet for deres roller, men stadig, det er bare et tv-show. Hver bevægelse af wrestler er dikteret af historien linje. Hvis du ønsker at se de virkelige bevægelser, så se wrestling kampe og kopiere deres bevægelser. Nogle hjemmesider kan også hjælpe dig med at lære wrestling helt fra bunden. Fight myndighed tilbyder gratis video kurser i pro wrestling. Hvis du har brug ebøger, så prøv FILA edocs . Det er en god udbyder af gratis bøger om brydning. Studere wrestling tager tid. Men ikke bare kopiere de bevæger sig. Lær om de teorier, også. Du vil imponere træneren med det mere viden du har om brydning.
  • Ansøg om et kollegium wrestling medlemskab. Der er ingen grund til at nægte dig af college wrestling medlemskab, hvis du har bestået alle de krav og kvalifikationer. Nogle gange behøver du kun at vente en dag eller to for at bekræfte, at du allerede er klubbens medlem.
  • Øv mere. Deltagelse i et kollegium wrestling kan være starten på din professionelle karriere. Mange berømte wrestling fagfolk og stjerner i dag startede i løbet af deres skoletid.


Hvordan til at deltage kollegium wrestling uden erfaring. Tilmeld dig i college eller universitet.
Hvordan til at deltage kollegium wrestling uden erfaring. Tilmeld dig i college eller universitet.

Bare holde på at forbedre dine evner og ikke lade en dag gå uden at tilføje nye færdigheder eller viden om brydning. Med dit hårde arbejde, kan du være en af ​​dine skoler top brydere. Hvem ved, en berømt promotor kan blive imponeret af dine færdigheder og tilbyde dig den største pause.