O2s

Hvordan til at danne et godt fodboldhold

Tips til at finde de rigtige mennesker for hver position på dit fodboldhold

Kend de egenskaber, som fodboldspillerne bør have. Vide, hvordan man finde den rigtige fyr for hver position som du danne dit fodboldhold.

 1. Find elleve mænd (mindst) er villige til at spille fodbold.
 2. Kend formationer af fodbold og vælge én. I dette eksempel vil jeg bruge de mere almindelige (4-4-2). Lige at forklare, dannelsen er som følger:

  GK

  Hvordan til at danne et godt fodboldhold. Find elleve mænd (mindst) er villige til at spille fodbold.
  Hvordan til at danne et godt fodboldhold. Find elleve mænd (mindst) er villige til at spille fodbold.

  RSD CB CB LSB

  DMF DMF

  OMF OMF

  FW

  Tips til at finde de rigtige mennesker for hver position på dit fodboldhold. Kend formationer af fodbold og vælge én.
  Tips til at finde de rigtige mennesker for hver position på dit fodboldhold. Kend formationer af fodbold og vælge én.

  CF

 3. Lad os starte med målmanden (GK). Din mission er at forhindre de andre hold fra at mål. Målmanden normalt er høj (185cm i det mindste). Han har også agility, evnen til at hoppe og god "vision af spillet" (han er i stand til at analysere, hvem der er den bedste mand til at modtage bolden eller hvornår er det bedste tidspunkt at handle i enhver situation). Denne holdning er en af ​​de vigtigste, fordi enhver fejl kan være afgørende, så beboer af denne position skal være rolig og selvsikker.

  Gode ​​eksempler på målmænd er: Buffon (Italien), Lehman valgte (Tyskland) og Taffarel (Brasilien).

 4. De to central-backs (CB) bør have de samme fysiske egenskaber som målmand, men da de spiller uden deres hænder, de skal vide, hvordan man afvæbne fjenden ved hjælp af fødder og hoved (og derefter foretage mål undertiden). Den første ting, at en central-back skal vide er, hvor skal placeres, der markerer, og hvordan man mærker disse mennesker. Normalt hold har ryggen med forskellige karakteristika - den ene har mere evne, er roligere og har mere vision af spillet. Den anden er stærkere og mere aggressiv og har ikke nær den vision eller evne.
 5. De side-backs (SD) er meget vigtige i en 4-4-2 formation, fordi afhængigt af træner, vil de optræde i forskellige former, men normen i et team er at have en side-back mere defensiv, og den anden stødende (uafhængigt af aktiveringen side). Den defensive er næsten en central-back, men uafhængigt af dette, han bør have de side-backs «funktioner: være hurtig, passerer godt, afvæbne godt og kritisk krydse godt, fordi hvis de spiller i den side af feltet, de vil altid være i en god situation at gøre dette. De kan være høje eller ej, stærk eller svag - de fysiske kendetegn er ikke vigtige i denne stilling, så længe de kan bevare fysisk forberedelse, for hvis de kan virke stødende, men har defensive forpligtelser også, så de skal gå til at angribe, og derefter gå tilbage til forsvar i løbet af kort tid.

  Gode ​​eksempler på side-backs er:

  • Roberto Carlos (Brasilien), Lahn (Tyskland), Ashley Cole (England) for venstre side-backs.
  • Cafu (Brasilien), Cicinho (Brasilien), Thuram (Frankrig) for højre side-backs.
 6. De defensive mellemledere fielders (DMF) er normalt to i et team med 4 midt-fielders, men det er ikke ualmindeligt at finde teams med 3 eller bare 1. Her vil jeg arbejde med de mere almindelige, 2. Ligesom de central-backs, har en mere teknik og intelligens, mens den anden er rent stærk, aggressiv og "dårligt" (almindeligvis du vil se ham sparke fjendens ben i stedet bolden MED VILJE!). Den vigtigste funktion af disse mænd er at afvæbne, de skal ødelægge spiller, som arrangørerne af det andet hold, og bagefter aflevere bolden til arrangørerne af deres eget hold. I dette øjeblik (det afvæbne øjeblik), kan den defensive midt-markspiller med mere evne organisere en leg bedre end den anden, denne mand skulle have offensive egenskaber (flyt godt, have visioner af spil, skyde godt, osv.) til at bruge på disse øjeblikke, og i de øjeblikke, at hans hold er i angreb, vil han være i angrebet område, der deltager i de skuespil og formentlig lave mål undertiden er denne mand kaldet 2 ° defensiv midt-markspiller (eller i portugisisk 2 ° Volante), den anden er 1 ° ene.

  I dag gode eksempler på DMF er er:

  • 1 ° DMF - Viera (Frankrig), Gattuso (Italien), G. Silva (Brasilien), Mascherano (Argentina).
  • 2 ° DMF - Pirlo (Italien), Schweinsteiger (Tyskland), Gerrard og Lampard (England).
 7. De offensive midt-fielders (OMF) er holdets hjerne. De vil organisere næsten alle de angribende spiller i løbet af spillet, så de burde være de mest intelligente spillere i et team. De skal have en stærk passerer, skydning, vision spil, drible, teknik og væsentlige rolig nødvendige for at udføre de spiller i afgørende øjeblikke. Som den vigtigste funktion af disse mænd er at organisere, bør man (mindst) af dem ikke har pligt til mærkning. Hvis vi skulle ompare fodbold med fodbold, ville de være quarterbacks i et fodboldhold. De normalt bruger # 10 skjorte (Pelé skjorte). Hvis de hovedsagelig organisere spiller, vil de sandsynligvis være den mest markante og forfulgte folk i marken, derfor en hurtig pass og intelligens er et krav i den position.

  Gode ​​eksempler er: Zidane (Frankrig), R. Gaúcho og Kaká (Brasilien), Riquelme (Argentina). De bedste spillere i historien har spillet i denne position: Maradona, Pelé, Platini, Kruif, Zico og andre.

 8. Den fremad (CF og FW) er spillerne på et fodboldhold nærmest det modsatte holds mål, som derfor hovedansvarlig for at opnå mål, så den vigtigste egenskab ved en FW er den gode spark og hoved. Som den anden position af de to angribere har forskellige karakteristika. One, center-for (CF), er normalt stor og stærk, og hans væsentligste kendetegn og funktion er at score mål. Dette kan gøres ved hjælp fod eller hoved (af denne grund statur er vigtig). Den anden forreste har som sine vigtigste karakteristika hastigheden og pasningsspilevne. Score mål er en funktion af både strejkende, men den forreste normalt ikke mere bistå end score mål, fordi han ikke bo i området, og han bevæger sig rundt i området for at hjælpe med at tilrettelægge de angribende spiller.

  Gode ​​eksempler er:

  • FW - Robinho (Brasilien), Messi (Argentina), Owen (England).
  • CF - Ronaldo (Brasilien), Van Nistelroy (Netherland), Romario (Brasilien).